Jump to content

Featured Replies

kako da instaliram MAME emulator? nikako mi ne uspeva da ga pokrenem. ili neki bolji ako znate?

samo ga raspakuješigre stavljaš neotpakovane u Roms direktorijum

He, he, he, pa ja sam lud čovek. :twak: Instalirao sam na komp SSI-jev Pool of Radiance iz 1988. godine i radujem mu se kao malo dete (što sam i bio kada sam ga igrao poslednji put, na Komodoru 64).

• 3 weeks later...
  On 15. 3. 2010. at 11:51, eye of the beholder said:
Postoji li neka igrica sa voznjom ali da nisu neke trke tipa GRID, Need4Speed i sl...neka voznja kroz prirodu i sl...
Midtown Madness 1, 2, 3? Nije priroda, ali su gradovi...... a ako zaista brineš o deci, uvek treba da im prvo daš Carmageddon. :DNevezano za to, čisto da pomenem ovo kao skroz full igru kad se lera s volanom, papučicama i tako tim: Live for Speed

Diskusija o hakovanju konzole prebačena na odgovarajući topik.

Flakboy. Za nemilosrdne.

Шта ти је живот оптерећен радним обавезама, тек сада видех да крајем године излази пета Цивилизација...Изгледа да неће бити хардверски захтевна. :)

Imamol topik za PES 2010?

Nasao Cyder port za meka:GTA San Andreas :)nekadasnji cimeri imali PS2 i zavrsili je dvaput [jednom sa, jednom bez varanja], a i ja igrao ponekad sa njima...

On 2. 11. 2009. at 13:41, Calavera said:
Samo ako nisi igrao prva dva Fallouta. ;)
Mnogo su dobri ovi stari folauti (tek sad sam ih se dokopao, čitav fenomen sam, nažalost, bio propustio).edit: War never changes.

Edited by Anonymous