Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

kako da instaliram MAME emulator? nikako mi ne uspeva da ga pokrenem. ili neki bolji ako znate?

Posted

samo ga raspakuješigre stavljaš neotpakovane u Roms direktorijum

Posted

He, he, he, pa ja sam lud čovek. :twak: Instalirao sam na komp SSI-jev Pool of Radiance iz 1988. godine i radujem mu se kao malo dete (što sam i bio kada sam ga igrao poslednji put, na Komodoru 64).

• 3 weeks later...
Posted
Postoji li neka igrica sa voznjom ali da nisu neke trke tipa GRID, Need4Speed i sl...neka voznja kroz prirodu i sl...
Midtown Madness 1, 2, 3? Nije priroda, ali su gradovi...... a ako zaista brineš o deci, uvek treba da im prvo daš Carmageddon. :DNevezano za to, čisto da pomenem ovo kao skroz full igru kad se lera s volanom, papučicama i tako tim: Live for Speed
Posted

Шта ти је живот оптерећен радним обавезама, тек сада видех да крајем године излази пета Цивилизација...Изгледа да неће бити хардверски захтевна. :)

Posted

Imamol topik za PES 2010?

Posted

Nasao Cyder port za meka:GTA San Andreas :)nekadasnji cimeri imali PS2 i zavrsili je dvaput [jednom sa, jednom bez varanja], a i ja igrao ponekad sa njima...

Posted (edited)
Samo ako nisi igrao prva dva Fallouta. ;)
Mnogo su dobri ovi stari folauti (tek sad sam ih se dokopao, čitav fenomen sam, nažalost, bio propustio).edit: War never changes. Edited by Anonymous