Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

će probamo. nadam se da mi je akaunt na gareni još uvek živ. osim sporadičnog blamiranja nisam igrao dotu jedno 3 godine.kontam da je ovo ipak benignija navlaka od nekog frp-a ili ne daj bobe FM-a.

Posted (edited)

uh svakako je opasno. stvar je u tome da kada igras nemoz nista drugo da radis tih sat, sat i poja sam ga danas deinstalirao. previse je to bilo da sa strane mozes uraditi nesto pametnoanyhow skines garenuna getodota.com, dve poslednje mapei patch 1.24d ili c pa ga apgrejdujes na d

Edited by Hustler
Posted

Evo i moja 2 perpera...Nikada mi nisu bile preterano zanimljive CS, Quake i sl. kao MP igre. Iako sam igrao i poprilično FPS igara, nekako mi se to nije lepilo previše i smaralo me onako, žešće. Ali, otkad su izašli Left 4 dead 1 i 2, ja jednostavno ne igram, pa skoro ništa drugo. Ponekad, obrnem, dok pijem kaficu, poneku stazu na TM-u i to je to.L4D 1 i 2 su savršeni za zezanje sa ortacima... jeste da se ne skupimo često, ali je uvek pure fun.Vidim da ovde to niko nije spominjao, pa rekoh čisto da skrenem pažnju

Posted

Mada i Resident evil je tu negde... skoro ista priča, samo što RE ima tradiciju... Ok su mi L4D, ali pikam Manhunt

Posted

Vi što pikate dotu, ako ste za neko arrange team pikanje klasičnog warcraft Frozen Throna preko battle neta, javite se, doduše, treba Vam original wtft.

Posted
Mada i Resident evil je tu negde... skoro ista priča, samo što RE ima tradiciju... Ok su mi L4D, ali pikam Manhunt
RE serijal mi vraća lepe uspomene na PS 1, fino se tu stuklo vremena...Pre neki dan smo baš probali ovaj novi 5. deo u pauzi čekanja na neki novi mod za L4D2.Kao igra je ok, ali kao MP, dosta daleko iza L4D, barem meni.Pretpostavljam da igraš drugi deo Manhunt-a. Kakav je?Keca sam malo probao, ali ne volim žanr šunjalica, pa sam brzo odustaoJel pomaže znanje anatomije :) ?
Posted

Odličan, bolji nego prvi. Otprilike je svaka egzekucija različita, tehnika je baš napredovala od vremena Soldier of fortune.

Posted
L4D 1 i 2 su savršeni za zezanje sa ortacima... jeste da se ne skupimo često, ali je uvek pure fun.
Uh kampanja me smorila posle 5 minuta ali zato Survival mod --> neverovatan osecaj kad imas dobar tim - idealno za casual gamere (kao sto sam ja)Najvise mi se svidja sto ping nije toliko bitan pa mozes komotno da igras sa ljudima iz cele Evrope uz sve voice komunikaciju.Ako je neko zainteresovan za L4D1 imam jos jedan "extra copy" primerak koji sam spreman da razmenim za 5.75€ (dosao u bundle, toliko sam ga platio)
Posted
Uh kampanja me smorila posle 5 minuta ali zato Survival mod --> neverovatan osecaj kad imas dobar tim - idealno za casual gamere (kao sto sam ja)Najvise mi se svidja sto ping nije toliko bitan pa mozes komotno da igras sa ljudima iz cele Evrope uz sve voice komunikaciju.Ako je neko zainteresovan za L4D1 imam jos jedan "extra copy" primerak koji sam spreman da razmenim za 5.75€ (dosao u bundle, toliko sam ga platio)
Kampanja je gotivna kad je guraš junačkije, znači na advanced ili expert nivou. Meni lično zabavna jer se ima lufta za prozivke i tako to, Survival je super, ali to cepamo kad smo baš svi raspoloženi, baš zbog toga jer nema puno vremena da se dane dušom do sledećeg napada...
Posted

Како добра игра (једино што не успевам да се региструјем, па сам стално обичан гуест због чега моји изузетни резултати не остају забележени).Brainwave

Posted

Бета верзија, па не ради логовање у овом тренутку. Бедак, јер се цео прогрес и поени губе, а много је добра игра.

Posted

Izasao Bad Company 2, 5.5 gigaIgrao malo betu, nije lose. Ne znam kakva ce situacija biti sa multijem, ali bar ima single dok ne rese problem

Posted
betainstall.th.jpgeh nisam se ovako osecao... pa od bete warcrafta 3, februara 2003. :)
Posted

konacno :Hail:jbt, koliko dugo se ceka ovo. ajde napisi utiske.