Jump to content

Featured Replies

Ah, Blizzard... jesi li se vec navuk'o na WoW?20050826h.jpg

Edited by Calavera

• Replies 9.4k
  • Views 732.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

uu ne. tolko bas ne mogu da se dam. ovo je malo uvezbavanje zajebancije radi. svake nedelje uvece se nadjemo nas 10tak pa picimo u lanu

Edited by Hustler

zbog leavera dota samo i ima smisla u lanu ... bar je tako (ovako) bilo kad sam ja poslednji put igrao

zato je i preferans nemoguce igrati online

• 2 weeks later...

Zanimljiva indie stvar u najavi Frozen Synapse.Btw. Zna li neko šta se desilo sa Game Tunnel web sajtom?Oni su imali sjajne retrospektive indie gaming scene, a sad vidim da već par meseci nema novih postova.

Izasao Mass Effect 2, upravo sam ga upoznao sa mojim torrent klijentom.

zato je i preferans nemoguce igrati online
moze se igrati, ima dobrih sajtova. PPPovci uveliko pikaju. ja ne igram u poslednje vreme, ali mislim da bad music igra.

ma leaveri nisu problem. dotu je postalo besmisleno igrati kad su klinci provalili čari hakovanja, a blizzard zabole za te stvari u custom igrama.

moze se igrati, ima dobrih sajtova. PPPovci uveliko pikaju. ja ne igram u poslednje vreme, ali mislim da bad music igra.
dotu ili preferans ?

Jel probao neko Railroad Tycoon 3? Mnogo dobra igrica. Od ostalih igram i Dotu, Zeusa i Fairy Godmother.

preporuka...Plants vs.Zombies

odavno nije bilo room escape igrica :evil:http://www.freegamesnews.com/en/games/2009/CrimeEvidence.php

• 2 weeks later...

ja se opasno navukao na dotu. svakodnevno odigram po par partija

haslere, gde igraš?