Anonymous Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jel probao neko Dragon Age origins??? Mrzi me da lepim screen-ove, ali igra je fantasticna..(ako ste fan FRP-ova)...ma i ako niste, sa ovom igrom mozete postati...I wish da imam vremena malo vise od pola sata svakog drugog dana da je igram :(Probao i ne sviđa mi se. Možda sam ga prebzo batalio. Risen mi se mnogo više dopada.
bios Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 meni je risen bio 'nako. prva dva poglavlja su stvarno fenomenalna, sa svim onim foricama koje se ponavljaju iz G2 i sa genijalnom gothic style atmosferom. treće četvrto poglavlje su nekako prazni i bezvezni. iako sam ih bez nekog naročitog udubljivanja i poprilično robotski i dalje imaju prolaznu ocenu. ali zato je kraj potpuno idiotski. neki omaž tupavim japanskim arkadama iz 80-tih ili šta su već mislili. glupost.
Anonymous Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 meni je risen bio 'nako. prva dva poglavlja su stvarno fenomenalna, sa svim onim foricama koje se ponavljaju iz G2 i sa genijalnom gothic style atmosferom. treće četvrto poglavlje su nekako prazni i bezvezni. iako sam ih bez nekog naročitog udubljivanja i poprilično robotski i dalje imaju prolaznu ocenu. ali zato je kraj potpuno idiotski. neki omaž tupavim japanskim arkadama iz 80-tih ili šta su već mislili. glupost.Sve to stoji, izgleda da su ga sklepali na kraju, ponestalo im vremena i novca kao i obično, ali sam zato prva dva poglavlja igrao danima (nedeljama). Stvarno ima najgluplji kraj u istoriji, odbio sam da završim igru. Mislim da će sve to biti ispravljeno addon-om.
Mister No Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 (edited) Može li iko da objasni malo Hearts of Iron III. O čemu se tu točno radi? Neko je prije napisao da igra ubija sa zajtjeavima toliko da i solidni kompjuteri ne rade najbolje s njom, a koliko sam vidio na youtube većinom se pokazuje kakva mapa sa grafikom prikladnijom Commodoreu 64.Ja imam Intel Cuore 2 duo T5870 2.00 Ghz2 Gb Ram Edited December 22, 2009 by Mister No
teacher Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Može li iko da objasni malo Hearts of Iron III. O čemu se tu točno radi? Neko je prije napisao da igra ubija sa zajtjeavima toliko da i solidni kompjuteri ne rade najbolje s njom, a koliko sam vidio na youtube većinom se pokazuje kakva mapa sa grafikom prikladnijom Commodoreu 64.Nije zahtevna uopšte. Grafika je upravo onakva kakva treba da bude. Kome je do grafike neka igra pucačine od kojih će se smoriti za 30s. HOI3 je The Game. Strateška simulacija WWII i događaja koji su prethodili (Španski građanski rat, Anšlus, prisvajanja Sudetske oblasti, itd.). Izvođenje je u polu-realtajmu, jer se simulacija može stopirati u svakom trenutku, namestiti potezi, a onda pustiti igru punom brzinom i uživati u - recimo osvajanju Poljske od strane Nemačke, ili potpisivanje kapitulacije Velike Britanije. Igra nije za decu, ali je generalno navlakuša, kao i sve Paradoxove igre tog tipa (Europa Universalis, Rome-Vae Victis, itd.). Ako imaš nešto pametno da radiš, nemoj započinjati. Ovo ti je iskren i topao ljudski savet (nešto slično sam savetovao i drugaru za vreme ispitnog roka 1998. - nemoj da instaliraš Heroes of M&M II, nemoj, ali džabe...).
Mister No Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 (edited) Ja sam inače ljubitelj strateških igrica big time, ali sam nekako ispao iz đira u zadnje vrijeme. U biti, zadnjih 6,7 godina gotovo da nisam ikakvu igricu zavrtio na kompu. E sad, ne znam što mi bilo da sam zašao na ovaj topik.... valjda zima kad me uvijek uhvati ludilo za igricama. Tom sam se ludilu prethodnih par godina odupirao ali mislim da ovu zimu dižem bijelu zastavicu. <_< Što se tiče zahtjeva, na ovo sam se referirao: - izašao je Harts of Iron 3- kompexniji od prethodnika, sa nekim novinama i dosta izmena dosadašnjih opcija, potencijalno teži nastavak koji će vas više nervirati, čija će zahtevnost baciti na kolena čak i sasvim ozbiljne kompove- jednom rečiju neodoljiv Edited December 22, 2009 by Mister No
gone fishing Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 (edited) - to sam napisao još u vreme izlaska i očajno loše optimizovane vanile, danas je igra patch-ovana na ver. 1.3 i stvari su mnogo bolje, barem dok ne krene rat- tada se može desiti da istovremeno vodite 10-15 bitaka i da svakodnevno budete zatrpani sa 6-7 poruka, a sve to usporava igranje jer morate pauzirati da sve to isčitate odnosno izbrišete- igra inače za svoje potrebe uzima gotovo giga ram-a, pa u zavisnosti od ostalih programa koji rade u pozadini i os, 2gb može biti usko grlo za ovu igru Edited December 23, 2009 by gone fishing
Jolly Roger Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Assassin's Creed Lineage (Complete Movie)Film uradjen po cuvenoj igri:
gervasius twinkleminkleson Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nastavio sam vampire: the masquerade, nakon par mjeseci pauze. tj, poceo sam ispocetka, ali s obzirom da nisam bio puno presao, nije narocito bitno. odlicna je igra, mada mi se chini da nije previse teska. ili samo mozda izabrao nizak nivo tezine, ali ne sjecam se da je uopste bilo takvog izbora. nebitno.u medjuvremenu, odlucio da pokusam sa ovim hearts of iron, a mozda i europa universalis, sto preporuchiste. ali chini mi se previse kompleksno, s obzirom da trenutno nemam zivaca ni za football manager...ali djeluje mi stvarno odlicno, ako se ne smorim prije nego sto ovladam osnovama, vjerovatno cu se zesce navuci
Calavera Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 (edited) nastavio sam vampire: the masquerade, nakon par mjeseci pauze. tj, poceo sam ispocetka, ali s obzirom da nisam bio puno presao, nije narocito bitno. odlicna je igra, mada mi se chini da nije previse teska. ili samo mozda izabrao nizak nivo tezine, ali ne sjecam se da je uopste bilo takvog izbora. nebitno.Kad kazes Vampire: The Masquerade, pretpostavljam da mislis na popularniji Bloodlines, a ne na prethodnika Redemption koji je dosta obecavao ali malo toga ispunio. Bloodlines se prvo prelazi sa nekim normalnim™ klanom, a onda sa Malkavianom za ovakve razgovore: Edited December 30, 2009 by Calavera
kovik Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Bloodlines se prvo prelazi sa nekim normalnim™ klanom, a onda sa Malkavianom za ovakve razgovore:Maškarada rula
gervasius twinkleminkleson Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 sorry, potpuno zaboravih da sam postovao ovdje. da, masquerade. ali, igram sa torreadorom, sad mi krivo sto nisam uzeo malkaviana :D
Calavera Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ma jok, prelazak sa Malkavianom ces mnogo vise ceniti ako si vec jednom obrnuo igru, cisto da vidis koliko se ta klasa razlikuje od ovih ostalih, normalnih™. ;) Omiljeni trenutak:
korindjar Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 krenuo sam da igram dotu. uvek se obradujem kada vidim blizzardov logo
Recommended Posts