Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Najbolji deo drugog dela su upravo companion misije. 2-3 su vrhunske, no bile bi jos bolje, da nije nesretnih mapa, koje se stalno ponavljaju. Neuporedivo zanimljivije od rigidnog main questa.

Posted

Severni Kirat jos lepsi od juznog. Svetski su ga odradili.

fuckin willis man..

Posted

Poceo sam da igram Underrail, old school cRPG koji je izasao prosle nedelje (Steam, GOG...). Verovatno cu biti presubjektivan posto je igru razvio moj drugar (sam samcijat programirao 7 godina!) ali i ocene na gorepomenutim sajtovima kao i hvalospevi na rpgcodexu govore da ima jos ljudi koji su se upecali - igra je omaz staaarim RPGovima, prevashodno prva dva Fallouta, ali i Baldurs gates, NWN itd. Igru je pravio covek koji voli RPGove sto se i vidi u mehanici igre, sve je podmazano, kako treba, super resen crafting sistem, onda combat, ja recimo bolju turn based borbu u igri nisam video odavno... Ubaceni elementi koje je sam razvio za potrebe igre su isto sjajni - recimo dodao je alternativni nacin dobijanja xp-a baziran na sakupljanju "oddities" predmeta koji nagradjuje exploration; implementirao je unique noise sistem... Igrao sam samo par sati, ali vec se radujem sto sam prve nedelje januara na odmoru. Hteo sam ovde da podelim zato sto znam da ima par ljudi koji su aktivni RPG igraci a velika verovatnoca je da nisu ni culi za igru s obzirom na prilicno low media coverage...

Posted

Je li ovo ono što zovu "Sponsored content" :lol:

Posted

Upravo sam probao Underrail. Definitivno izgleda old school. Volim kada na formiranje lika potrosim 30+ minuta. Videcemo kakvi su dalji utisci.

Posted (edited)

nije underrail bas tolika nepoznanica, eno na steamu 570 reviewova (velikom vecinom pozitivnih) i aktivna diskusija na njihovom forumu.

za mene je na prvi pogled previse hardkor, ali drago mi je sto je srbin konacno naucio da pravi video igre  :fantom: 1 moralna podrska!

Edited by Calavera
Posted

doneo mi deda mraz za novu godinu, večeras će da se zavrti™ prvi put :wub:

b4752780.jpg

Posted

tek je ovde kod mene, dok stigne do tebe... polako :sleep:

Posted (edited)

simpatican je westerado, nema sta. doduse, ja sam svog ubicu nasao cisto slucajno, potegao pistolj na lika za koga mi se ucinilo da je na poternici, kad odjednom neki macan par metara odatle krene da bezi na konju. provalio sam da je ubica tek kad me je odveo u murderer's hideout  :D igrao nekih sat vremena, nakupio dosta hintova oko ubicinog identiteta, ali sam hteo da odradim jos malo side questova pre nego sto predjem na glavnu stvar.

mislim da cu probati ispocetka, sad kad sam se malo ustelio™.

Edited by Calavera
Posted

kad odjednom neki macan par metara odatle krene da bezi na konju.

ја тек из трећег пута провалио да треба да зајашем коња, прва два нисам ни читао шта он говори, трчао за њим и пуцао, онда пређем на други део мапе, а њега нема  :isuse:

Posted

UnderRail je dosta tezak. Odvikne se covek od ovakvih igara. I na Gothicu 3 sam cesto ginuo u startu, ali je kasnije sve doslo na svoje mesto. U UnderRailu je problem sto nema rest  opcije(bar meni). Ja jednostavno volim igre poput Neverwinter Nightsa, gde mogu odmoriti kada mi se prohte, ako nisam u borbi.

Atmosfera je odlicna. Razvoj lika dobar, kao i crafting sistem. Mapa mi takodje fali, ne volim da se jebavam po istim hodnicima 100 puta, odnosno da ne znam gde treba da idem. Kao totalni pocetnik, prvi nivo,  sam otisao na potpuno pogresnu stranu i ginuo u seriji, dok nisam provalio da sam "uleteo u nekoseno".

Dobra igra za ljude koji imaju strpljenje. Ja nisam nestrpljiv, no ne volim ni ako istu stvar moram da ponavljam 10 puta(ili da se vratim kod lekara da me izleci, kada je stanje kriticno). Sloboda u igri(vec na samom startu) je ok, ali pomenuti nedostatak mape, quest markera i slicnih stvari, sigurno nece privuci siru publiku.

Posted

pa i nije za siru publiku, nego bas za ljubitelje old school crpg zanra. na rpg codexu verovatno vec ima tema od stotinak strana, to je ta neka ciljna grupa.

Posted

Far Cry 4 15.99€ na steamu, ograničeno, još 24 sata