Miralem Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Kako njemu dve godine brže Prasline? praslin je nekako zajebao vremeplov dok se teleportovao kroz vreme, i od onda je mladji od nas 2 godine. zavrsio gta. plasim se sutrasnjeg dana i dosade i zivota bez gta :( to mu je najveca mana, uzasno je kratak. mozes ga za nekoliko dana zavrsiti, dok sam ostale, ako me secanje dobro sluzi, igrao po mesec dana. e da, i muzika je... onako. Edited December 16, 2015 by Miralem
Прслин Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 У мом путовању кроз време сам открио да у ГТА 5 можеш да направиш фолдер са својом музиком коју игра види као посебну музичку станицу коју можеш да слушаш у колима, што ти говорим само да би енписијеве у твом сејв фајлу изложио ужасу комбинације народњака, метала и Рибље чорбе за коју сам сигуран да ће постати омиљен Треворов микс-тејп.
Aleksandar88 Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 To si mogao i na San Andreasu, ali ne verujem da bi jedan console peasant to znao .
katamaran Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Za cetvorku se nesto ne secam. edit: moglo je i tu Edited December 16, 2015 by katamaran
Calavera Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 могло је то још у вајс ситију A pocelo je u GTA III ^_^
Singer Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 zavrsio gta. plasim se sutrasnjeg dana i dosade i zivota bez gta :( gta buja od života onlajn. nađi ekipu pa hejstuj uzduž i popreko. negde sam skoro pročitao da u razmatranju imaju čak da neki budući naslov bude više usmeren onlajn igranju što mnogi tumače kao rizik za ovu franšizublablablabla
Dionysos Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 red dead redemption једна од ретких предности конзола је могућност играња овог гта вестерна
Прслин Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) једна од ретких Edited December 16, 2015 by Прслин
Miralem Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 dobro, to je 2, slazem se. treci ce morati da bude candy crash bandicoot il kako se zvase. У мом путовању кроз време сам открио да у ГТА 5 можеш да направиш фолдер са својом музиком коју игра види као посебну музичку станицу коју можеш да слушаш у колима, што ти говорим само да би енписијеве у твом сејв фајлу изложио ужасу комбинације народњака, метала и Рибље чорбе за коју сам сигуран да ће постати омиљен Треворов микс-тејп. za narodnjake je vise milogled zaduzen, ja ih slusam otprilike 2x godisnje.
Прслин Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 dobro, to je 2, slazem se. treci ce morati da bude candy crash bandicoot il kako se zvase.
Recommended Posts