Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)

Naletio sam na povoljnu ponudu za PS3 slim 120 GB. Koja je razlika u odnosu na obični PS3 i jel' se isplati to kupovat?

Edited by Ugor
Posted

Slim je manji, laksi, tisi, trosi manje snage, a hard drajv moze da se upgrajduje.Svejedno mislim da se ne isplati, nema dovoljno dobrih igara, a morao bi i da kupujes originale. Bolje kupi PS2 + Nintendo DS.

Posted
Slim je manji, laksi, tisi, trosi manje snage, a hard drajv moze da se upgrajduje.Svejedno mislim da se ne isplati, nema dovoljno dobrih igara, a morao bi i da kupujes originale. Bolje kupi PS2 + Nintendo DS.
Nema dovoljno dobrih igara za PS3?Zar PS3 ne podrzava i PS2 igre?
Posted (edited)

Ne i verzija od 120 GB.

Edited by Calavera
Posted

Sve, sve, ali reći da nema dovoljno dobrih igara za PS3...:lol:Druga je stvar "isplativosti". Ko hoće da igra gomilu igara, za njega PS3 nije jer mora da plaća originale. Ko hoće da igra najbolje konzolne igre...nema izbora, jer Gran Turismo, Metal Gear Solid, Killzone, Uncharted, Little Big Planet i sl. ne može naći ni na jednoj drugoj platformi ;)

Posted
Ko hoće da igra najbolje konzolne igre...
...kupice PS2 i DS. :)Uostalom, konzole je najbolje kupovati na njihovom zalasku jer su em jeftinije, em tada imaju vecu bazu dobrih igara. Jedino ako nisi bas opterecen da moras da igras najnovije igre cim se pojave...
Posted

Pa to je i poenta mnogih današnjih igara, imajući u vidu da se mnoštvo stvari pika u multiju. Kome je još izazov da buši AI? Takvi likovi prelaze Quake 2 po 127. put ili se zanose Civilizacijom... ( :P )

Posted
Pa to je i poenta mnogih današnjih igara, imajući u vidu da se mnoštvo stvari pika u multiju. Kome je još izazov da buši AI? Takvi likovi prelaze Quake 2 po 127. put ili se zanose Civilizacijom... ( :P )
Šta bre fali Civilizaciji? You N'wah! Die fetcher!
Posted

Ништа јој не фали осим ММОРПГ верзије.

Posted
Meh, to traje dok je igra aktuelna (nekoliko meseci max) a onda svi nastave da pikaju CS, TF2 i CoD. Ima izuzetaka, ali to je manje vise to.
Posted
ne diraj mi civilizaciju da s tobom ne bi probao vurunu! :P
Posted

Tom Clancy's H.A.W.Xodlicna arkadna letacka igrica.

Posted

za tebe i jesu samo arkadne igrice, jer tu ne treba mozak.

Posted

uh, kako cu da ti narezem flight simulator, da letis malo. to je igrica za vas pametne :P