gone fishing Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 - izašao je Harts of Iron 3- kompexniji od prethodnika, sa nekim novinama i dosta izmena dosadašnjih opcija, potencijalno teži nastavak koji će vas više nervirati, čija će zahtevnost baciti na kolena čak i sasvim ozbiljne kompove- jednom rečiju neodoljiv
dig_chohano Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 (edited) Celo društvo upada u najsvežiju online navlakušu - Erepublik. Dosta dugo zahteva bukvalno 5 minuta dnevno, al kako raste lvl igrača i mogućnosti postaju neslućene. P.S. Marvine, da nisi slučajno kliknuo na prvi link.edit: da, ako se prijavljujete, prijavite se u Šumadijski region, ima najbolju infrastrukturu za nove igrače, a kad malo ojačate možete da se preselite u neki drugi deo Srbije. Edited August 10, 2009 by dig_chohano
Filipenko Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 2010.Fiskalne, ne kalendarske, znači nakon 31. marta 2010.
teacher Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 - izašao je Harts of Iron 3- kompexniji od prethodnika, sa nekim novinama i dosta izmena dosadašnjih opcija, potencijalno teži nastavak koji će vas više nervirati, čija će zahtevnost baciti na kolena čak i sasvim ozbiljne kompove- jednom rečiju neodoljiv Za ovaj info bih trebao da te banujem na najmanje 20 godina...
gervasius twinkleminkleson Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jel igrao iko pro cycling manager? u svjetlu mog novopronadjenog biciklistickog entuzijazma, instalirao sam ovo, djeluje zanimljivo :)
JozoMujica Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jel igrao iko pro cycling manager? u svjetlu™ mog novopronadjenog biciklistickog entuzijazma, instalirao sam ovo, djeluje zanimljivo :)Bolje da sedneš na bajs pa u prirodu.
gervasius twinkleminkleson Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 (edited) Bolje da sedneš na bajs pa u prirodu.da, a onda bih mogao i da batalim internet i igre uopste, pocnem da se vishe bavim real lifeom i tako to?nisam lud <_<inace, odlican je pro cycling manager. josh kad bi znao da ga igram :Duspjeo sam da imam trece mjesto na jednoj etapi [iako su dva moja vozaca bili na prvom i drugom mjestu 500m prije cilja] Edited August 11, 2009 by gervasius twinkleminkleson
kud u maglu Simoviću Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jel probao neko rise of flight? ko voli IL2 trebalo bi da mu se dopadnerise of flight
Tosha2EE Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 - izašao je Harts of Iron 3- kompexniji od prethodnika, sa nekim novinama i dosta izmena dosadašnjih opcija, potencijalno teži nastavak koji će vas više nervirati, čija će zahtevnost baciti na kolena čak i sasvim ozbiljne kompove- jednom rečiju neodoljiv i posle 1 patcha i 1 hotfixa, i dalje solidno neigriv :(
Svarog Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Davno nisam nešto s ovoliko klinačkog oduševljenja iščekivao:http://michelgagne.blogspot.com/
Recommended Posts