Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

izaso street fighter 4 za pc... nisam bas odusevljen, al dacu mu jos malo sanse...

Posted

sto nisi? nisam igrao na pc-u al kazu da je dobro portovano

Posted

Kakve veze ima, kada su te dža-bu kombo igre za decu do 12 godina.

Posted
:lol: tako glup komentar mogu samo da shvatim kao zajebanciju.
Posted

Baš tako ja shvatam prženje na SFIV od strane onih koji imaju preko 12 godina. U današnje vreme, sa igrama kakve su na raspolaganju i tehnologijom koja je toliko uznapredovala, loženje na Street Fighter koji se od verzije sa automata razlikuje praktično samo po grafici je totalno neverovatno. Kome je do borbe, može recimo da uzme Fight Night Round 4. Boks baš kakav treba, napeto, mora da se pazi i uči, ali sve realno, bez pljuvanja leda i isprđivanja vatre iz dupeta na koje protivnik nema odgovor.

Posted

shinobi, nemoj da shvatash ozbiljno. Prichash s osobom koja zbog uzasno vazne stvari poput igranja nogometa shishti od besa :D.

Posted

grešiš silno. novi street fighter je urađen maksimalno pedantno i posvećeno, na najbolji mogući način updateovana verzija street fightera dvojke. sav taj napredak tehnologije ne znači da su današnje igre toliko i bolje od klasika iz npr. '95. ako je gameplay bio dobar, upravo samo grafiku i treba menjati kad se već prilagođava današnjici, uz dodatne sitnice.street fighter je daleko od button bashera i bubanja komboa, naprotiv, i likovi koji osvajaju tourove po japanu koriste samo osnovne poteze. a komentar mi je bio dodatno glup jer je neumesno porediti video igre i godine, ipak je to po defaultu dečja zabava i ta predrasuda se i dalje teško prevazilazi. stariji igrači i nemaju vremena da se posvete igrama koje zahtevaju vreme i dugo igranje u kontinuitetu pa će se pre uhvatiti neke male logičke i sl. street fighter je idealan jer je bazično i dalje ona genijalna classic igra sa savršeno balansiranim karakterima gde je bitnija strategija i pametan raspored udaraca nego neki specijalni potezi.

Posted (edited)
Kome je do borbe, može recimo da uzme Fight Night Round 4. Boks baš kakav treba, napeto, mora da se pazi i uči, ali sve realno, bez pljuvanja leda i isprđivanja vatre iz dupeta na koje protivnik nema odgovor.
Jebaga kad nema za PC a taman se ponadao :( Igrao sam ranije na soni kecu jel se bese zvao Knock-out kings? Prvi deo je bio bruka koliko realan u drugom su vec bili usrali motku.Jel ima nade da ce ovo na PC skoro? Edited by Moca
Posted (edited)
Jebaga kad nema za PC a taman se ponadao :( Igrao sam ranije na soni kecu jel se bese zvao Knock-out kings? Prvi deo je bio bruka koliko realan u drugom su vec bili usrali motku.Jel ima nade da ce ovo na PC skoro?
Nema, jbg, konzolna ekskluziva. Ali vrh igra, o tome se i radi. Realni udarci, realni potezi, greške se ne opraštaju, mora da se razmišlja, borac se trenira i napreduje kroz karijeru, mečevi traju dugo, atmosfera vrh. Meni je nezamislivo da igram ono što se suštinski nije promenilo ni napredovalo od 1995. ili kad već...Dokle god igrači tako razmišljaju uvaljivaće muda za bubrege... Edited by Filipenko
Posted

xe... kakva divna slucajnostja danas prvi put igrao knockout kings za ps1, dosao da se pohvalim, kad ono...

Posted

uzeo sam od druga warcraft frozen throne i hocu da igram online. igra se ne instalira, vec se samo kopira sa diska na hard. sad moram da instaliram patch 1.23 da bi igrao na netu, a ova verzija koju sam uzeo ima patch 1.18a. znam da sam ranije to nekako premostio ( mislim da sam isao patch po patch sve do zadnje verzije), ali sad ne mogu da se setim kako. jel moze neko da pomogne?