Jump to content

Featured Replies

Treba mi dobra WWII strategija. Moza Hearts of Iron 3?
Company of Heroes II skoro je izasao nastavak, Company of Heroes II - teziste na istocnom frontu.

Edited by Singer

• Replies 9.4k
  • Views 726.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Company of heroes l malo malo bude na steam akciji za 2,5e...

Treba mi dobra WWII strategija. Moza Hearts of Iron 3?
Može, ali nije baš za lagano igranje. Ne znam koliko si upoznat sa Paradox strategijama, ali mora da se nauči kako da se igra.
Može, ali nije baš za lagano igranje. Ne znam koliko si upoznat sa Paradox strategijama, ali mora da se nauči kako da se igra.
+1To je zahtevno u PM... I vremenski i na sve druge načine...

Panzer general :)

@ singer i glas razumanProbacu.@ teacher i radisaZnam igrao sam HOI 2 al to je bilo pre 6-7 godina. Zato mi je i bilo prva asocijacija novija verzija.@ rennePanzer genereal je izaslo par dana posle pada fasizma :PU svakom slucaju hvala svima. Ovo je samo dok ne kupim FM14

@ rennePanzer genereal je izaslo par dana posle pada fasizma :P
Jesi probao PG for ever? Ima kampanja i sa savezničke strane...

PG je zakon

Nisam, i clasic mode sam malo igrao kod drugara koji je imao komp (rat, beda, sankcije).

Ako ti se svideo HoI 2, onda će ti se trojka svideti još više... jedino što ode život.

• 2 weeks later...

Uf, 'bem ti World of Tanks. Biće svega tri sata spavanja pre posla.

lolon topic: The Stanley Parable ... probati obavezno.

Uf, 'bem ti World of Tanks. Biće svega tri sata spavanja pre posla.
uf, znaci jos jedna zrtva balkanske zudnje za ratovanjem :ss1:

Edited by minka

I drugu noć za redom. Sinoć je bilo samo do 03h.Ali sam svejedno zakasnio na posao :isuse: