Zli Gli Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Na stranu sto je ovaj video sa prosle strane apsolutno dojajan i sto su Rusi carski odradili, kakve veze ima sa igrama? Jel to kao neki uvod za neku igru ili sta? Ne kontam.
Zli Gli Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ma igrao sam, naravno, nego ne znam jel najava za igru ili samo muzicki spot na taj fazon, a ni ti mi nisi pomogao.
Zverilla Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 izvinjavam se to prekidam sise, ali maksimalno nabudzeni skyrimgledati u HD.u, naravnohttp://www.youtube.com/watch?v=HCupJTFm3-4
Аврам Гојић Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) fotosop :fantom:salu nastranu, svaka cast na modovanju, ali mi se ic ne svidjaju modovi sa ciljem da se suri nordijski gradovi pretvore u sarena sela iz bajki. to sam ukljucio i odmah iskljucio, ubilo mi je trip igre.a ova priroda izgleda nenormalno dobro. Edited March 20, 2013 by Marko M. Dabovic
Razzmatazz Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Vodu su dobro uradili, ona scena kod vodenice je super.Mada, što ti kažeš, tu bih pre poželeo suncobran, ligeštul i par mohita. A ne da upadnem u pećinu naoružan samo Mehrunes' Razorom i šanelom 5.
Аврам Гојић Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 A jel da da je najaca fora kada otvoris vrata u pecini, krknes fuz ro da na Lidiju, bacis flejm atronaha, zatvoris vrata za sobom i slusas krike iznutra?
Weenie Pooh Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Pećine sa vratima ubijaju suspension of disbelief. Možda zato nisam završio Skyrim... -_-
Аврам Гојић Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Skyrim se ne moze zavrsiti, vec samo napustiti
Bujodrag Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Vrata na (nekim) pećinama su samo znak da su stanovnici Skajrima vredni i temeljni i da cene i čuvaju svoju privatnost.Uostalom...
Bujodrag Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Jes', al' i stvarnos' se skajrimizuje. Kad god me zaboli koleno, uplašim se da nije, možda, neka strela......
Razzmatazz Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ja pred ovakvim vratima prvo čučnem pa onda uđem.
Аврам Гојић Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Dodjoh da potvrdim da je novi Tomb Raider prejebena igra, pre svega vizuelno lepa i izuzetno dobro optimizovana. videcemo jos za gameplay, ali za sada me jako drzi.
Recommended Posts