Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Na stranu sto je ovaj video sa prosle strane apsolutno dojajan i sto su Rusi carski odradili, kakve veze ima sa igrama? Jel to kao neki uvod za neku igru ili sta? Ne kontam.

Posted

Nisi igrao fps igre, inace bi ti se kazalo samo.

Posted

Ma igrao sam, naravno, nego ne znam jel najava za igru ili samo muzicki spot na taj fazon, a ni ti mi nisi pomogao.

Posted (edited)

fotosop :fantom:salu nastranu, svaka cast na modovanju, ali mi se ic ne svidjaju modovi sa ciljem da se suri nordijski gradovi pretvore u sarena sela iz bajki. to sam ukljucio i odmah iskljucio, ubilo mi je trip igre.a ova priroda izgleda nenormalno dobro.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Vodu su dobro uradili, ona scena kod vodenice je super.Mada, što ti kažeš, tu bih pre poželeo suncobran, ligeštul i par mohita. A ne da upadnem u pećinu naoružan samo Mehrunes' Razorom i šanelom 5.

Posted

A jel da da je najaca fora kada otvoris vrata u pecini, krknes fuz ro da na Lidiju, bacis flejm atronaha, zatvoris vrata za sobom i slusas krike iznutra?

Posted

Pećine sa vratima ubijaju suspension of disbelief. Možda zato nisam završio Skyrim... -_-

Posted

Skyrim se ne moze zavrsiti, vec samo napustiti :fantom:

Posted

Vrata na (nekim) pećinama su samo znak da su stanovnici Skajrima vredni i temeljni i da cene i čuvaju svoju privatnost.Uostalom...buxuimg_0278.jpg

Posted

Dobar ti taj mod, izgleda ko pravo...

Posted

Jes', al' i stvarnos' se skajrimizuje. Kad god me zaboli koleno, uplašim se da nije, možda, neka strela......

Posted

Ja pred ovakvim vratima prvo čučnem pa onda uđem.

Posted

Dodjoh da potvrdim da je novi Tomb Raider prejebena igra, pre svega vizuelno lepa i izuzetno dobro optimizovana. videcemo jos za gameplay, ali za sada me jako drzi.