Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

игрице нису најбоље место за учење историје неки би замерили од старта како су асасини приказани...

Posted

Prekjuče na stimu - midweek madness akcija, Rome total war + ekspanzija gold edition - 1 EURO. Hteo da kupim 12 komada za igraonicu, zbog glupog steama nisam uspeo da kupim ni jedan gift. Verovatno preopterećen sistem, šta li.

Posted
игрице нису најбоље место за учење историје неки би замерили од старта како су асасини приказани...
Dobra stvar je realno prikazivanje svetske kulturne baštine na jedan nov i zanimljiv način. Slike starih majstora i knjige su samo plus. Manja skretanja od istorije, uključujući i Makijavelija koji se zajedno sa ostalima baca sa tornjeva u plast sena je mala cena za tako nešto.
Posted

Konačno se nakanih da nadjem neki ok emulator za ps2.Uhvatila me nostalgija, čim pokrenuh Final Fantasy X.Kao klinac, jedva čekam kraj smene, da nastavim dalje sa igrom.

Posted

Deder kaži koji i kako si ga narihtao da radi kako valja. Ja koristim PCSX2 koji, u suštini, radi, ali mi svako malo zaglupi igru skroz, fps padne na 15 i tako to.

Posted

Da iskoristim post iznad, neverovatno kako neke igre urade toliko aljkavo, da kad pokušaš da pauziraš i izadješ iz iste bez obzira da li sa alt-tab ili task managerom, da se javiš na neki mesindžer ili šta god, to krene da rije, zakucava, maltene se više isplati da sačuvaš poziciju i bukvalno je ugasiš, nego da se zezaš sa iskakanjem i vraćanjem.Ovih dana igrao simultano i nešto matoriji Civ 5 i ovaj novi Borderlands. Dok iz Borderlandsa možeš da izlaziš i vraćaš se laganica, Civ je toliko muljav da mi se smučio.

Posted (edited)

I ja koristim PCSX2. Verzija 1.0.0, koliko vidim. FPS je prilicno stabilan 55-60. Ne rade sve igre(Baldur`s Gate Dark Alliance npr.).Zato sa Final Fantasy nema problema. Da nadoknadim propusteno nakon psx-a. ;)Sto se fps tice, zavisi dosta od konfiguracije. Na proslom kompu nije vredelo ni da pokusavam.

Edited by Miljenko
Posted
Ovih dana igrao simultano i nešto matoriji Civ 5 i ovaj novi Borderlands. Dok iz Borderlandsa možeš da izlaziš i vraćaš se laganica, Civ je toliko muljav da mi se smučio
Osvojio startnu Severnu Ameriku, Južnu, kolonizovao Australiju i ostrva i krenuo da ih teram iz Afrike i krene da se koči svaki put kada jedinicom treba da zauzmem novi grad. I dalje je najbolji civ dvojka.
Posted
Osvojio startnu Severnu Ameriku, Južnu, kolonizovao Australiju i ostrva i krenuo da ih teram iz Afrike i krene da se koči svaki put kada jedinicom treba da zauzmem novi grad. I dalje je najbolji civ dvojka.
Cede oni suvu drenovinu, što i nije problem, ali bar da to malo optimizuju, nego još se frljaju sa silnim add-onovima i ostalim tricama,a igra sva muljava, gora sa svakim apdejtom, čak i sa direct x devetkom.
Posted

Koliko zanimljivih igara za PS2.Ko će naći dovoljno vremena.

Posted
Cede oni suvu drenovinu, što i nije problem, ali bar da to malo optimizuju, nego još se frljaju sa silnim add-onovima i ostalim tricama,a igra sva muljava, gora sa svakim apdejtom, čak i sa direct x devetkom.
Ja se ipak ne bin toliko zaletao.
Posted (edited)
Koliko zanimljivih igara za PS2.Ko će naći dovoljno vremena.
Ja jos cepam moj matori PS2, bas danas zavrsio Stuntmana. :D Trebalo mi 2,5 sata izlomljenih na nekoliko dana za poslednji nivo, ali vredelo je. Tesko ali posteno, takve su najbolje!http://www.youtube.com/watch?v=jBqQMceNn6E Edited by Calavera