Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Za neke drangulije kojih ovde nema.
Za ono čega ima i recimo je ukupno 10-20% skuplje, nije vredno čekanja.

... Shiit has hit the fan...

Ma nisam mislio sa aspekta kupca.

Moguće da je ovo što Hamlet kaže, ima smisla.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Drzava Kina subvencionise dostavu, tako je, da bi pogurala svoju proizvodnju i izvoz. To se lako uoci ako pogledate shipping opcije na Aliju, imaju uglavnom "China Air Mail" i "Aliexpress Standard" koji kojistaju po 1-2-3$, i prva sledeca kosta otprilike 49$.

Neko bi rekao da je to dosta pametno sto rade. A neko drugi, verovatno u Srbiji, bi ukinuo te subvencije i jos ti lupio taxu jer tamo nesto izvozis.

Posted

oblazu svet svojom plastikom, naravno da poste strajkuju jer njima od rastuceg posla malo koristi...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

okej, kupila sam nesto preko neta, doslo je u srbiju, proslo carinu, posta me nije obavestila ni na koji nacin da pokusava dostavu, i kad sam otisla u postu da pitam gde je paket, rekli su da su ga vratili nazad. prodavac mi jos nije uplatio novac nazad, pa smo se dopisivali 10 dana. danas su mi javili da su otkrili da je paket posta dostavila carini, gde prestaje njihova nadleznost i da sama istrazim gde je paket. da li neko imaju ideju koju carinsku sluzbu/odeljenje treba da zovem, odakle da krenem? na carini je vec 15 dana.  

Posted

Našu poštu treba ili ugasilti ili ceremonijalno spaliti...

Posted

ne znam, vise nista nema smisla. sama zena sa saltera mi rekla da pisem prijavu kontroli, posto mi nista nisu ostavili u sanducetu. ja pitala hoce to vratit moj paket, ona rekla da nece, ja se okrenula i otisla. nije vredno mojih zivaca, svakodnevni zivot u srbiji je provlacenje u kom se nadas da ces proci sto manje stete, znas da ce je biti, al gledaj da je sto manje. prosli isti paket sam dobila, ovaj nisam, racunam da sam dobro prosla. jbga. 

@El Guapo

tenks. 

Posted

Kupio majci radio, danas stiglo - kutija i uredjaj deluju kao da su prethodno korisceni.

A onda u kutiji ovo:

Txyhnrb.jpg

:ohmy:

I kaze majka, posle 15 minuta prestade da radi.

Posted
6 hours ago, jms_uk said:

Kupio majci radio, danas stiglo - kutija i uredjaj deluju kao da su prethodno korisceni.

I kaze majka, posle 15 minuta prestade da radi.

Za neverovati... Gde si kupio?

Posted

samo prepakovali. glasam za winwin?

sent from bubamoto

Posted
Za neverovati... Gde si kupio?

Dijaspora.shop

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Posted

Barem je stiglo i uputstvo za upotrebu.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Posted