Frau Gabrijela Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @Frau Gabrijela stigle čarape, one s bateriju. testirane su naravno i rade tj greju. sam bog zime ih ne osmislio i dao vrednim kinezima da ih prave bogovska stvar. biće dana u februaru kada će se testirati i u real winter work situation u zdravlju ih nosio. ali daj sliku na nogama. još uvek mi je u sf domenu. ne zaboravi da ih napuniš. koje su boje?
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) 1 hour ago, Frau Gabrijela said: u zdravlju ih nosio. ali daj sliku na nogama. još uvek mi je u sf domenu. ne zaboravi da ih napuniš. koje su boje? evo ih ovo levo je baterija i našiveni džep sa strane za istu, tu kod džepa izlazi kabl koji se utakne u bateriju desno je izvrnuta čarapa sa grejačem na stopalu(ovo vijugavo) Edited January 3, 2020 by kud u maglu Simoviću
napadaj Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Može link? Ja video neke uloške od 30 evradi na Aliju, baš me zanima kakve su te čarape u odnosu na njih.
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 12 minutes ago, napadaj said: Može link? Ja video neke uloške od 30 evradi na Aliju, baš me zanima kakve su te čarape u odnosu na njih. https://www.ebay.com/itm/Heated-Socks-Battery-Powered-Electric-Heat-To-Keep-Feet-Warm-Hunting-Ice-Fishing/233362212730?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=532916612241&_trksid=p2057872.m2749.l2649 kad budeš razgledao vodi računa da su sa power bank-om, prodaju se i bez iste
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 nemam pojma. danas su stigle po uputstvu kaže od 5-9h u zavisnosti da li je na high-mid-low režimu 4 sata da izguraju i meni je ok
Ravanelli Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 reko mi lik u pošti da će se možda svaki na svaki paket iz inostranstva plaćati još 200 dinara za uslugu pošte. kaže čeka se da parlament odobri.
mraki Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 (edited) Nikad mi nije bilo jasno koja je računica dostave kod recimo onih sitnica sa Alija koje mogu ukupno koštati i manje od dolara. Edited January 9, 2020 by mraki
maheem Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 23 minutes ago, mraki said: Nikad mi nije bilo jasno koja je računica dostave kod recimo onih sitnica sa Alija koje mogu ukupno koštati i manje od dolara. Misliš na transport? Pa naplaćuju minimum
mraki Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 (edited) Ma jasno, ali mislim kako im se isplati? Naručio sam recimo skoro komšinici neku ogrlicu za mačku protiv buva, 30 i neki cent sa sve dostavom, x dva komada. Razumem jeftinu proizvodnju i da naprave tone toga, ali dostava... Edited January 9, 2020 by mraki
Frank Pembleton Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Ma jasno, ali mislim kako im se isplati? Naručio sam recimo skoro komšinici neku ogrlicu za mačku protiv buva, 30 i neki cent sa sve dostavom, x dva komada. Razumem jeftinu proizvodnju i da naprave tone toga, ali dostava...Za neke drangulije kojih ovde nema.Za ono čega ima i recimo je ukupno 10-20% skuplje, nije vredno čekanja. ... Shiit has hit the fan...
Hamlet Strašni Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Zar Kina ne subvencioniše dostavu? Ja sam negde pokupio da je zato toliko jeftina...
Recommended Posts