Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

nije bas internet kupovina al svejedno pomagajte:

hocu da kupim aplikaciju na apple store-u, da li  popunim sve podatke sa vize virtuon i samo stavim hrvatsku umesto srbije ili?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

meni tako šljaka. kune prebacuje u € i tako stiže na naplatu

Posted

Za dodatnu uštedu prilikom online kupovine, možete koristiti cashback-povraćaj određenog % od plaćenog iznosa prilikom kupovine.
Više je servisa koji se time bave, spisak i % povraćaja imate na recimo
Cashbackholick.com,
Ali neka 2 koja su se pokazali ok u našim uslovima su
https://www.befrugal.com/referral/?ref=UXUOOEJ
I
https://www.topcashback.com/ref/member1111850930954
Ovo su moji referral linkovi preko kojih se dobija dodatnih 10$ prilikom registracije ( naravno, ne mogu se odmah podići, već kada se skupi neka suma od samih povraćaja).
Postoje 2 načina korišćenja, preko extenzije za browser ili direktno preko sajta servisa kada se u search baru ukuca naziv online shopa i klikne na "buywith cashback" i nastavljate sa kupovinom normalno.Bitno je da nemate ništa sačuvano u korpi od ranije i da bude isključen adsbloker.
Kada obavite kupovinu i potvrdite prijem pošiljke, prodavnica odobrava isplatu cashback-a, prebacuje se na Paypal nalog.

Sent from my x600 using Tapatalk

Posted

Nego mene zanima hoce li biti ove godine sport direct-a bez placanja dostave?

Posted

Kol'ko mu se nadaju ljudi po netu a i ovako, bilo bi stvarno bezobrazno s njihove strane da ne bude. :D

Posted
On 13. 12. 2017. at 5:51 PM, bigvlada said:

Ako te interesuju kuhinjske zezalice i uređaji, možeš ovde da baciš pogled pa da onda tražiš tu kategoriju proizvoda na drugom mestu. Ovi testiraju npr. kuhinjsku kantu za otpatke il držač za ubruse kao da je u pitanju komad računarskog hardvera. 

https://www.americastestkitchen.com/equipment_reviews

Recepte bolje preskoči. :D

tek sad videla ovo

hvala za info, proučiću, ima zanimljivih stvari  :)

Posted
On 12/23/2017 at 11:16 AM, Moća said:

:lol:

i ja cekam :D

Evo ga, kao i prošle godine, uz kod (FREEDEL) preko mobilnih aplikacija. I na SD i na USC ali izgleda da je za Srbiju moša. Ne može uopšte da se odabere nikakav vid dostave, samo preuzimanje u radnji. Moja teorija zavere :D je da je odnos naručenih paketa iz Srbije tokom godine i kad je free shipping 1 prema milion i mislim da su nam ga zavukli sad da ih ne smaramo.

Posted
14 hours ago, Renegade said:

Evo ga, kao i prošle godine, uz kod (FREEDEL) preko mobilnih aplikacija. I na SD i na USC ali izgleda da je za Srbiju moša. Ne može uopšte da se odabere nikakav vid dostave, samo preuzimanje u radnji. Moja teorija zavere :D je da je odnos naručenih paketa iz Srbije tokom godine i kad je free shipping 1 prema milion i mislim da su nam ga zavukli sad da ih ne smaramo.

Upravo pokušao, daje mi isključivo collect from UK warehouse i generalno pokazuje da je za Srbiju poštarina sada 24€.

So long sakaaaz. :(

Posted

Čitajući komentare britanskih mušterija po društvenim mrežama reklo bi se da vlasnik sprema tutanj. Ništa, uštedesmo 50 evra. :D

Posted

A taman sam hteo da iskoristim cashback i na SD.

Sent from my x600 using Tapatalk

Posted

Dakle, so long SportsDirect Serbia. Nema više dostave.