zema Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 nije bas internet kupovina al svejedno pomagajte: hocu da kupim aplikaciju na apple store-u, da li popunim sve podatke sa vize virtuon i samo stavim hrvatsku umesto srbije ili?
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 meni tako šljaka. kune prebacuje u € i tako stiže na naplatu
El Guapo Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Za dodatnu uštedu prilikom online kupovine, možete koristiti cashback-povraćaj određenog % od plaćenog iznosa prilikom kupovine.Više je servisa koji se time bave, spisak i % povraćaja imate na recimoCashbackholick.com,Ali neka 2 koja su se pokazali ok u našim uslovima suhttps://www.befrugal.com/referral/?ref=UXUOOEJIhttps://www.topcashback.com/ref/member1111850930954Ovo su moji referral linkovi preko kojih se dobija dodatnih 10$ prilikom registracije ( naravno, ne mogu se odmah podići, već kada se skupi neka suma od samih povraćaja).Postoje 2 načina korišćenja, preko extenzije za browser ili direktno preko sajta servisa kada se u search baru ukuca naziv online shopa i klikne na "buywith cashback" i nastavljate sa kupovinom normalno.Bitno je da nemate ništa sačuvano u korpi od ranije i da bude isključen adsbloker.Kada obavite kupovinu i potvrdite prijem pošiljke, prodavnica odobrava isplatu cashback-a, prebacuje se na Paypal nalog.Sent from my x600 using Tapatalk
Zet Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Nego mene zanima hoce li biti ove godine sport direct-a bez placanja dostave?
Renegade Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Kol'ko mu se nadaju ljudi po netu a i ovako, bilo bi stvarno bezobrazno s njihove strane da ne bude.
duda Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 On 13. 12. 2017. at 5:51 PM, bigvlada said: Ako te interesuju kuhinjske zezalice i uređaji, možeš ovde da baciš pogled pa da onda tražiš tu kategoriju proizvoda na drugom mestu. Ovi testiraju npr. kuhinjsku kantu za otpatke il držač za ubruse kao da je u pitanju komad računarskog hardvera. https://www.americastestkitchen.com/equipment_reviews Recepte bolje preskoči. tek sad videla ovo hvala za info, proučiću, ima zanimljivih stvari
Renegade Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 On 12/23/2017 at 11:16 AM, Moća said: i ja cekam Evo ga, kao i prošle godine, uz kod (FREEDEL) preko mobilnih aplikacija. I na SD i na USC ali izgleda da je za Srbiju moša. Ne može uopšte da se odabere nikakav vid dostave, samo preuzimanje u radnji. Moja teorija zavere je da je odnos naručenih paketa iz Srbije tokom godine i kad je free shipping 1 prema milion i mislim da su nam ga zavukli sad da ih ne smaramo.
Tribun_Populi Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 14 hours ago, Renegade said: Evo ga, kao i prošle godine, uz kod (FREEDEL) preko mobilnih aplikacija. I na SD i na USC ali izgleda da je za Srbiju moša. Ne može uopšte da se odabere nikakav vid dostave, samo preuzimanje u radnji. Moja teorija zavere je da je odnos naručenih paketa iz Srbije tokom godine i kad je free shipping 1 prema milion i mislim da su nam ga zavukli sad da ih ne smaramo. Upravo pokušao, daje mi isključivo collect from UK warehouse i generalno pokazuje da je za Srbiju poštarina sada 24€. So long sakaaaz. :(
Renegade Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Čitajući komentare britanskih mušterija po društvenim mrežama reklo bi se da vlasnik sprema tutanj. Ništa, uštedesmo 50 evra.
Tribun_Populi Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 (edited) SD propo. https://www.thetimes.co.uk/article/mike-ashley-firms-profit-hit-by-problems-at-sports-direct-z78z3hntt Edited December 25, 2017 by Tribun_Populi
El Guapo Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 A taman sam hteo da iskoristim cashback i na SD.Sent from my x600 using Tapatalk
Tribun_Populi Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Dakle, so long SportsDirect Serbia. Nema više dostave.
Recommended Posts