Tribun_Populi Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Može li ko da mi ukratko objasni kako ide ovo sa spora direct om za Srbiju? Može li? Koje je vreme isporuke? Koliko je delivery fee? Sent from my D6503 using Tapatalk Stiže za 5-6 dana u normalnim okolnostima, preko DHLa. Free je po jedan dan sad oko praznika, inače je poštarina od 13 do 18€. I ne smeš da prebaciš 50€ vrednosti, da ne bi zabolelo jako. via CZ-M53 TT Link to comment
steins Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Stiže za 5-6 dana u normalnim okolnostima, preko DHLa. Free je po jedan dan sad oko praznika, inače je poštarina od 13 do 18€. I ne smeš da prebaciš 50€ vrednosti, da ne bi zabolelo jako. via CZ-M53 TT Misliš 50e sa poštarinom ili samo vrednost pošiljke? Sent from my D6503 using Tapatalk Link to comment
Tribun_Populi Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Samo pošiljka, poštarina se do 50€ ne računa u osnovicu za globu. via CZ-M53 TT Link to comment
Zet Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Evo dobre app za praćenje pošiljki na androidu. Funkcioniše i za sportsdirect pakete, samo kod operatera izabrati "dhl express international." https://deliveries.orrs.de Link to comment
ivy Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 i sad mi sportdirect trazi,tj otvorio mi se neki prozor komercijalne banke u kom mi traze aktivacioni kod kartice a ja nemam pojma gde mi je to(pretpostavljam da je to ono sto se dobije u kuverti kad se dobije kertica?) i to mi do sad nikad nije trebalo moram opet sutra do banke...meni uvek sve sto imam sa njima da radim traje danimaaa Link to comment
nisam ja Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 ne znam. oće da traže onaj troznamenkasti broj sa poleđine ili otp(one time pass) gde pritom šalješ zahtev za taj otp banci da ti šibnu na sms ili mail. drugo ne znam. meni je inače juče stigao sms da mi je ona naplata od prvog stornirana. zvao ove u banci. posle 3 pokušaja da me skinu skurca odluče da to nisu oni stornirali nego oni drugi. piso pismo sdu mada sve više mi se čini da mi lee cooper sintetika nije suđena. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 ja da sam neki đavo na sd, poslo bi ti zađabe Link to comment
nisam ja Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 to i ja mislim. a znaš kako sam lako platio istom tom karticom onu bižuteriju i naočare. nikad nije stiglo, al ne mari. ne može i jare i pare. Link to comment
ivy Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) zvala sam banku..to je neki -verifaj baj visa- program,dala mi je kod pa onda ja napravim svoj password za karticu u tom programu..otkud znam.. Edited January 4, 2017 by ivy Link to comment
Zet Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Ako hoćete da pojednostavite, koristite paypal. Link to comment
wall Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Stigla 3 paketa sa sd. Još jedan i dosta. -_- Link to comment
Zet Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 paypal naplacuje transakcijeKako misliš naplaćuje transakcije? Meni ništa dodatno nije uzeto. Link to comment
ivy Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 meni jednom skinulo 1$ od paypala Link to comment
renne Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 To ako ti je neko plaćao, ako ti plaćaš ne naplaćuje se Link to comment
Recommended Posts