December 25, 20168 yr meni nešto iskače da ne isporučuju, no da izaberem dal cu third party ili da pokupim u skladistu. svi birate srbija bla bla il sam nešto esencijalno promasio. prvi put narucujem.
December 28, 20168 yr Sad će malo duže da bude. Ogroman broj porudžbina zbog dž poštarine plus praznici. Meni je pisalo estimated delivery 9. januar.
December 29, 20168 yr Tebe baš ispoštovali. :D Nisi obratio pažnju šta ti je pisalo pod estimated delivery kad si naručivao?
December 30, 20168 yr Narucio 25.12. uvece, stiglo danas. Sve odlicno, pogodjena velicina. Bez dodatnih troskova :-) Slucajno poslato sa Tapatoka
December 30, 20168 yr Sad će malo duže da bude. Ogroman broj porudžbina zbog dž poštarine plus praznici. Meni je pisalo estimated delivery 9. januar.Meni estimated delivery 11. januar a stiglo u BG danas u 11, prošlo carinu i on schedule za dostavu. Sutra subota, možda i dođe. via CZ-M53 TT
December 30, 20168 yr Potcenili su dhl u ovoj proceni :D. I moj paket je večeras krenuo iz bg u ni. Ipak mislim da ćemo sačekati posle NG. Čini mi se da subotom dhl ne radi dostavu. Sent from my LG-D802 using Tapatalk