Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

One većinom nemaju potrebu za https pošto je i dalje omiljeni vid plaćanje pouzeće :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Da, ali ja odavde ne mogu tako da naručim. Srećan sam ako neko uopšte hoće da prihvati karticu koja nije izdata u Srbiji, ali ne želim posle da vidim kako mi nestaju pare na računu.

Posted

Ja poslednjih par godina kupujem gotovo isključivo polovne knjige na betterworldbooks.com

Free shiping, stignu za desetak dana u proseku.

Hvala!

Posted

Da, ali ja odavde ne mogu tako da naručim. Srećan sam ako neko uopšte hoće da prihvati karticu koja nije izdata u Srbiji, ali ne želim posle da vidim kako mi nestaju pare na računu.

Za jednog mi je ispricano kako je tekao razgovor oko "implementiranja te sigurne tehnologije" i ne bih bas rizikovao...

Posted

Koliko vidim BookDepository i AbeBooks su partneri...

Posted

Jeeeel? Nisam znao..

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

...

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija)

živeo sd

:)

Posted

Šta si kupio? Daj informacije zbog veličina da znamo za ubuduće.

Posted

stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija)

živeo sd

Teška navlakuša. -_-
Posted

Šta si kupio? Daj informacije zbog veličina da znamo za ubuduće.

adidas i slz. neki dux i kupaće. premerio se, uporedio sa tabelom i zaokružio. sve ok.
Posted

živeo sd

DHL?

Posted

Šta čekaš? Slikaj se u duxu i kupaćem pa na perspic!

Treba uvesti pravilo da se moraš slikati u onome šta kupiš i onda okačiti na sd perspic.