November 30, 20168 yr One većinom nemaju potrebu za https pošto je i dalje omiljeni vid plaćanje pouzeće :)
November 30, 20168 yr Da, ali ja odavde ne mogu tako da naručim. Srećan sam ako neko uopšte hoće da prihvati karticu koja nije izdata u Srbiji, ali ne želim posle da vidim kako mi nestaju pare na računu.
November 30, 20168 yr Ja poslednjih par godina kupujem gotovo isključivo polovne knjige na betterworldbooks.com Free shiping, stignu za desetak dana u proseku. Hvala!
November 30, 20168 yr Da, ali ja odavde ne mogu tako da naručim. Srećan sam ako neko uopšte hoće da prihvati karticu koja nije izdata u Srbiji, ali ne želim posle da vidim kako mi nestaju pare na računu. Za jednog mi je ispricano kako je tekao razgovor oko "implementiranja te sigurne tehnologije" i ne bih bas rizikovao...
December 8, 20168 yr stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija) živeo sd :)
December 8, 20168 yr stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija) živeo sd :) Teška navlakuša. -_-
December 8, 20168 yr Šta si kupio? Daj informacije zbog veličina da znamo za ubuduće.adidas i slz. neki dux i kupaće. premerio se, uporedio sa tabelom i zaokružio. sve ok.
December 8, 20168 yr stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija) živeo sd :) DHL?
December 8, 20168 yr Šta čekaš? Slikaj se u duxu i kupaćem pa na perspic! Treba uvesti pravilo da se moraš slikati u onome šta kupiš i onda okačiti na sd perspic.