Timothy Leary Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 One većinom nemaju potrebu za https pošto je i dalje omiljeni vid plaćanje pouzeće :) Link to comment
Razzmatazz Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Da, ali ja odavde ne mogu tako da naručim. Srećan sam ako neko uopšte hoće da prihvati karticu koja nije izdata u Srbiji, ali ne želim posle da vidim kako mi nestaju pare na računu. Link to comment
Venom Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Ja poslednjih par godina kupujem gotovo isključivo polovne knjige na betterworldbooks.com Free shiping, stignu za desetak dana u proseku. Hvala! Link to comment
Frank Pembleton Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Da, ali ja odavde ne mogu tako da naručim. Srećan sam ako neko uopšte hoće da prihvati karticu koja nije izdata u Srbiji, ali ne želim posle da vidim kako mi nestaju pare na računu. Za jednog mi je ispricano kako je tekao razgovor oko "implementiranja te sigurne tehnologije" i ne bih bas rizikovao... Link to comment
Frank Pembleton Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Koliko vidim BookDepository i AbeBooks su partneri... Link to comment
Frank Pembleton Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Jeeeel? Nisam znao.. ....shit has hit the fan... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 (edited) ... Edited December 7, 2016 by kud u maglu Simoviću Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija) živeo sd :) Link to comment
Moća Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Šta si kupio? Daj informacije zbog veličina da znamo za ubuduće. Link to comment
wall Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija) živeo sd :) Teška navlakuša. -_- Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Šta si kupio? Daj informacije zbog veličina da znamo za ubuduće.adidas i slz. neki dux i kupaće. premerio se, uporedio sa tabelom i zaokružio. sve ok. Link to comment
Frank Pembleton Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 stigao prvi sd paket. da bi sprečio cimanje sa isporukom jednostavnije mi bilo da odem do njih u jurija gagarina 36v(iza kofi fektorija) živeo sd :) DHL? Link to comment
maheem Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Šta čekaš? Slikaj se u duxu i kupaćem pa na perspic! Treba uvesti pravilo da se moraš slikati u onome šta kupiš i onda okačiti na sd perspic. Link to comment
Recommended Posts