Kanzas siti zez Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Dajte jos neki provereni sajt za kupovinu knjiga. Znam za bookdepository, amazon i ebay. Koliko dugo se ceka kniga pri narucivanju sa bookdepository? Link to comment
Skyhighatrist Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Ja poslednjih par godina kupujem gotovo isključivo polovne knjige na betterworldbooks.com Free shiping, stignu za desetak dana u proseku. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Hvala, ljudi. Link to comment
mustang Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) half.ebay.com kad malo bolje razmislim sve knjige sam kupovala preko njih Edited November 29, 2016 by mustang Link to comment
Zet Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Za bookdepository obavezno koristi vpn, dodju ti nize cene. Link to comment
Frank Pembleton Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Za bookdepository obavezno koristi vpn, dodju ti nize cene.Šta, predstaviš se da si u USA?A dostava Beograd , Srbija? Link to comment
Zet Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Šta, predstaviš se da si u USA? A dostava Beograd , Srbija? Aha Link to comment
Frank Pembleton Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Hmmmm I to prođe, mislim to što ti se adresa dostave razlikuje? Ili to na foru da šalješ kao poklon? ....shit has hit the fan... Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 hvala! a vi sto ste uzimali polovne knjige u kakvom stanju su vam dolazile? Mogu sasvim normalno da se citaju? Ili su raskupusane, imaju fleku od crnog vina, osecaju se na beli luk...? Link to comment
Zet Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Hmmmm I to prođe, mislim to što ti se adresa dostave razlikuje? Ili to na foru da šalješ kao poklon? ....shit has hit the fan... Trebalo bi da prodje, videcemo kad (ako) stigne. [emoji6] Link to comment
mustang Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) ja sam nekoliko puta kupila polovnu (samo je cosak neki sjeban) sve ostalo ok. jednom sam skolsku kupila namerno sto je podvucena (rizik je postojao da nisu podvucene bas vazne stvari) da ne bih morala sve da citam i bilo mi super korisna i brzo Edited November 29, 2016 by mustang Link to comment
Skyhighatrist Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 hvala! a vi sto ste uzimali polovne knjige u kakvom stanju su vam dolazile? Mogu sasvim normalno da se citaju? Ili su raskupusane, imaju fleku od crnog vina, osecaju se na beli luk...? Ma jok, masa ih je neotvorena, a i ove koje su čitane su (najčešće) u super stanju. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Kul. Bas cu da porucim i koju polovnu Link to comment
Razzmatazz Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Šta je sa srpskim prodavnicama, ima li neka koja implementira makar https kod kupovine? Link to comment
Recommended Posts