teacher Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Da otvorim ovu temu, jer idu zimski dani, idealni za koju partiju preferansa. Mogli bi napraviti jedan PPP turnir u preferansu, ako bude zainteresovanih. Moguće alternative za igranje:iPrefPref 2.0PlaytoyNisam nikad igrao preko neta, ali mi se u nedostatku live partija, ne čini kao loše rešenje.... Link to comment
martinj Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 treci!samo, tanak sam s vremenom u poslednje vreme...tek za vikend... Link to comment
henrik larsson Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 I ja bih se prijavio, samo ne mogu da garantujem da ću uvek biti pri ruci. Link to comment
kgmr Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 uh, primamljivo. je l' mesoviti turnir ili gay? Link to comment
teacher Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 uh, primamljivo. je l' mesoviti turnir ili gay?kaže se pederbal, kobasicijada, etc.Ne, nije ništa slično tome. Možemo napraviti žreb i dogovarati se u trojkama. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Prijavljujem se i ja. Mogli bi da organizujemo PPP ligu. Link to comment
aram Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 samo da se turim na spisak zainteresovanih Link to comment
dare... Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Prijava!Nezgodno je samo to što ne možeš da vidiš kako se neko nervira... Link to comment
teacher Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 Prijava!Nezgodno je samo to što ne možeš da vidiš kako se neko nervira... Amin to that...Veliki sam pristalica trashtalkinga, tako da ću zahtevati da se igra uz neki instant messenger softver... Link to comment
5ar Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Tu sam.Igrao sam Ipref par puta.Dobar je.Čini mi se da ima u sebi chat opciju. Link to comment
bios Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Može il iPref preko neta bez učlanjenja u klub? Mislim, kao u lanu. Link to comment
ockham Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ipref, koji ima i chat i razne zvukove za izrazavanje zadovoljstva i nezadovoljstva, ranije je prvih mesec dana bio za dzabe, al sad ako neko ima kredit, njemu se on brise kada zapocne partiju Link to comment
teacher Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 najbolja opcija mi je za sada playtoy, jer je besplatna, a ipref mora uključiti i cimanje do banke.... Link to comment
paculla Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ja igram na iprefu, nick: paculla.preff 2.0 je isto besplatan, a igra se iz browsera. meni se gui iz playtoya bas ne svidja. poslednji put kad sam probala, imali su samo madjarice. posto je autor preffa moj dobar drugar, mogu da ga priupitam da nam napravi ppp sobu ili tako nesto. Link to comment
Recommended Posts