Jump to content
IGNORED

breaking bad

hattori

Recommended Posts

Posted
A Boris Milivojevic kao Sol?
On je opet premlad za tu ulogu.Za Saula sam već predložio Brstinu koji je po meni najbolji izbor za advokata prevaranta.Saul Goodman je postao jedan od meni najdražih TV advokata, uz Petra Kralja iz Boljeg života i Lionela Hutza iz Simpsonovih.Ako bude sniman spin off o Saulu, svakako ću mu dati šansu.Svi glumci koji su ovde predloženi za Saula su glumci sa izrazitim darom za komiku - osim Brstine pominjani su Lane Gutović, Gagi Jovanović, pa i pokojni Čkalja. Meni ja pao na pamet i Vujke (ali ipak on nijeza tu ulogu), a mislim da loš ne bi bio ni pokojni Zablaćanski.
Posted (edited)

Milivojevic ima 42 godine, sto bi se poklopilo sa Solovim godinama, tako da argument "mlad je" ne prolazi. A Brstina ima 53, tako da, Milivojevic je bolji izbor :PDoduse Bogdan Diklic ima 60, al ajde, nije Volt tema ;)

Edited by Milosh76
Posted
Bull. Shit.
Say my name.Jok more, odlican tekst. Nisam ga postavio kao neko iznenadjenje ili alternativni ugao, vec kao dobru tacku na citavu seriju - u tekstu je opisano sve ono sto sam na prvu prepoznavao iz sezone u sezonu. Inace svi kultni citati koji su usli u Meme-e diljem interneta su bas to - makuline pauer trip, do daske.
Posted

Znaš kako, da se tekst bavio onim aspektima serije koji su se najbolje primili diljem interneta, priznao bih poentu - razni dudebros koji masturbiraju zamišljajući da su oni "the danger", itd. Neka kritikuje društvo do mile volje, ali sramota je obezvrediti čitavu seriju insistirajući na nekakvoj fiktivnoj muško-ženskoj podeli uloga na relaciji Walt-Jesse. Sve bitnije dileme kojima se WW bavio tokom ovih pet sezona su univerzalno ljudske, ništa naročito mužjački tu ne postoji, Serija je komotno mogla da bude o ženi koja se, suočena sa life-or-death situacijom, upušta u narkobiznis i iznenada shvata da je dobra u tome.

Posted (edited)
a wire sam obrisao po treći put :(nije ti se svideo bb?
prekinula sam bb na 2. sezoni. ne znam sto ne i ranije.a za wire mislim stvarno ne znam sta da ti kazem :Ddo koje si epizode stigao? Edited by morgana
Posted
prekinula sam bb na 2. sezoni. ne znam sto ne i ranije.a za wire mislim stvarno ne znam sta da ti kazem :Ddo koje si epizode stigao?
:isuse:uspeo sam da preskočim scenu iz sudnice, ali dalje nisam mogao. zauvek™ sam odustao
Posted
prekinula sam bb na 2. sezoni. ne znam sto ne i ranije.
:o :cry:
Posted

Šta se tu čudiš, Morgana je pripadnica mekšeg pola, sigurno je odustala zbog svog tog rampant masculine control freakishness power tripism na koji nam je @laura skrenula pažnju.

Posted
prekinula sam bb na 2. sezoni. ne znam sto ne i ranije.
oduvek sam te iznimno cenio a sad si jos porasla u mojim ocima.
Posted

Hector Salamancakul-tanasije_310x186.jpgTuco Salamancatihomir-arsi%C4%87.jpgGale BoetticherZIJAHSOKOLOVIC.jpg

Posted (edited)

Badgerdragan.jpgSkinny Pete333307_bojan-dimitrijevic_f.jpg?ver=1371918048Jane Margolisnada_sargin_1_051011.gif

Edited by colonelo
Posted (edited)

Ted Beneke189435.jpgUncle Jackcustic.jpgKennyzika.jpg

Edited by colonelo