Jump to content
IGNORED

Google +

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mil@n

22

• Venom

18

• Аврам Гојић

13

• henrik larsson

10

Meni je ovaj novi ružan, onako žešće. Prvi mi je bio daleko prijatniji za oči i čitljiviji.
Imas gore desno settings taster za inbox (pored napred/nazad tastera), gde mozes da prebacis pregled na 'compact', ili cozy.
Meni je ovaj novi ružan, onako žešće. Prvi mi je bio daleko prijatniji za oči i čitljiviji.
I meni, vratio sam na staro. Navika je cudo, dobro mi je bilo pa necu da menjam. Edited by Zli Gli
Naprotiv, u poslednje vreme sam ocoravio prevrcuci arhive, a svaki linija na 20px visine. Sadasnji dizajn izgleda kao ono o cemu mastam vec neko vreme.
Čemu prevrtanje arhiva, šta fali search-u? Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk
I meni, vratio sam na staro. Navika je cudo, dobro mi je bilo pa necu da menjam.
danas je ponudio da to uradiš pre vremena i da još neko vreme šaltaš staro/novo. prebaciće google sam za par dana svima.

upravo tako... cim izbace novi stajlig/sminku prvih par dana ti daju da biras a posle CAO prelaze na novo i nema nazad..Mada pretraga je i dalje bezveze, jer ne mogu da sortiram po attached-ima!

Čemu prevrtanje arhiva, šta fali search-u? Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk
Ne fali nista, osim ako ukucas search term, e-mail, pa i label, i svejedno dobijes 20+ mailova. Gmail postoji mislim od 2005, tako da je bilo vreme da se dizajn napravljen po standardima tog vremena malo adaptira na monitore koji prilicno cesto idu i do 1920x1080. Da ne pominjem da je isti problem skiljenja bio i kod mailova koji su bili nanizani po 10+ komada.
  • 1 month later...

Kako ide s ovim? Vidim po twitteru da svi masovno otvaraju google+ naloge. Inace, dizajn youtube-a su takodje upodoboili™ google+-u i gmail-u i sad je to sve, manje-vise, objedinjeno u celinu, sto je valjda i bila ideja. Dizajn gmail-a mi se bas nesto i ne svidja, suvise su mi nejasne linije, da se tako izrazim, pa tesko razlikujem poruke kad su nanizane u jednoj konverzaciji, youtube mi je ok, mada se jos nisam udubio u to detaljnije, ali sem naslovne strane i kanala, search-u i samom videu i nisu nesto drasticno promenili izgled i funkcije. Google+ ne koristim.