Jump to content
IGNORED

Privatni vs. državni fakulteti

Zoe

Recommended Posts

Posted (edited)
Sad se osecam na tupavost i glupavost :( jel dzemper™ ono sto izgleda ko mala rucka, klik-klak napred-nazad?
jumper01.jpgjumper.jpg Edited by radisa
  • Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

59

• fonTelefon

47

• hazard

42

• gagorder

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fala, odo se stideti u uglu...

Posted

Njah, to mora na vreme da se počne, šrafciger na rasklimano kinesko kućište koje ispaljuje šrafove, gledaj, vadi, vraćaj, e baš da vidim šta će da se desi kad probnom lampom pipnem jeadan od ovih andraka što vire sa donje strane procesora... Roditelji nemaju razumevanja, iljadu i nešto marke da bi mala štetočina i dalje rasturala i uništavala igračke, a šećera i ulja nema u radnjama...I za sve to ti ne treba fakultet. Sad kad pogledam, ništa od toga mi ne treba.

• 2 weeks later...
Posted

Hteo sam ovo na hate topic ali možda je bolje ovde. Otvorim pre par dana linkedin profil i spojim se sa gomilom ljudi koje znam. Vidim da ne tako mali broj radi po ministarstvima kao nekakvi kurčevi "mlađi savetnici" ili čak samo "savetnici". Svi do jednog su deca čiji roditelji imaju veze i mahom su u pitanju deca sumnjivog kapaciteta.

Posted
Hteo sam ovo na hate topic ali možda je bolje ovde. Otvorim pre par dana linkedin profil i spojim se sa gomilom ljudi koje znam. Vidim da ne tako mali broj radi po ministarstvima kao nekakvi kurčevi "mlađi savetnici" ili čak samo "savetnici". Svi do jednog su deca čiji roditelji imaju veze i mahom su u pitanju deca sumnjivog kapaciteta.
tako i treba. necemo valjda pametnu decu da trosimo po ministarstvima.
Posted
A jes, junior advajzeri, nije ih malo.
Posted
A jes, junior advajzeri, nije ih malo.
Тск, тск, тск... каже се џуњер едвајзер.
Posted

zasto mi ovo podseca na onu epizodu Simpsona gde Homer otvara svoju firmu i onda smislja sebi (kao sefu i jedinom zaposlenom) titulu, pa mu se najvise svidi "junior vice president"

Posted
Тск, тск, тск... каже се џуњер едвајзер.
Ne kaže se ni tako, ali mislim da bih uz par bugarskih grafema mogli postići dobar ćirilični izgovor.
  • 5 weeks later...
Posted

Treba mi jedna informacija:Kako se stepenuju zavrsene 2 godine na drzavnom ekonomskom fakultetu ? Hvala unapred...

Posted

Šta znači kad na diplomi piše 240 ESP (valjda tako) ili 60, i tome slično. Koliko treba da ih ima da bi bio izjednačen sa starim 4godišnjem studiranjem?

Posted

EPSB. Pa to je to. Cetvorogodisnje studije donose 240 bodova, a trogodisnje 180. Master je, valjda 300

Posted

Jao, ne pitajte za te bodove. Zaboleće vas glava.U principu, postoje Bachelor i Master diplome (današnji programi).Bachelor je 3 godine x 60 espb, dok je master 5 x 60 espb. Dakle 3godišnje i 5ogodišnje studije.ALI, fakulteti i više škole ne daju iste diplome iako obe imaju osnovne studije od 3 god. i 180espb.Visoke strukovne škole daju strukovne diplome. Još dve godine i dobiješ dodatak zvanje specijaliste na osnovnu diplomu.Na kapetanovo pitanje: ukoliko si ranije diplomirao, imaćeš diplomu kao "diplomirani", ali da bi imao master, moraš iskeširati  polagati x ispita da bi dobio diplomu na kojoj piše master.Ne bih dalje, to je takva papazjanija i gordijev čvor.

Posted (edited)

OK.Hvala

Edited by kapetanm
  • 1 month later...