radisa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) Sad se osecam na tupavost i glupavost :( jel dzemper™ ono sto izgleda ko mala rucka, klik-klak napred-nazad? Edited July 14, 2011 by radisa
Zabalujev Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Njah, to mora na vreme da se počne, šrafciger na rasklimano kinesko kućište koje ispaljuje šrafove, gledaj, vadi, vraćaj, e baš da vidim šta će da se desi kad probnom lampom pipnem jeadan od ovih andraka što vire sa donje strane procesora... Roditelji nemaju razumevanja, iljadu i nešto marke da bi mala štetočina i dalje rasturala i uništavala igračke, a šećera i ulja nema u radnjama...I za sve to ti ne treba fakultet. Sad kad pogledam, ništa od toga mi ne treba.
Eraserhead Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Hteo sam ovo na hate topic ali možda je bolje ovde. Otvorim pre par dana linkedin profil i spojim se sa gomilom ljudi koje znam. Vidim da ne tako mali broj radi po ministarstvima kao nekakvi kurčevi "mlađi savetnici" ili čak samo "savetnici". Svi do jednog su deca čiji roditelji imaju veze i mahom su u pitanju deca sumnjivog kapaciteta.
paculla Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Hteo sam ovo na hate topic ali možda je bolje ovde. Otvorim pre par dana linkedin profil i spojim se sa gomilom ljudi koje znam. Vidim da ne tako mali broj radi po ministarstvima kao nekakvi kurčevi "mlađi savetnici" ili čak samo "savetnici". Svi do jednog su deca čiji roditelji imaju veze i mahom su u pitanju deca sumnjivog kapaciteta.tako i treba. necemo valjda pametnu decu da trosimo po ministarstvima.
Zabalujev Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Hteo sam ovo na hate topic ali možda je bolje ovde. Otvorim pre par dana linkedin profil i spojim se sa gomilom ljudi koje znam. Vidim da ne tako mali broj radi po ministarstvima kao nekakvi kurčevi "mlađi savetnici" ili čak samo "savetnici". Svi do jednog su deca čiji roditelji imaju veze i mahom su u pitanju deca sumnjivog kapaciteta.A jes, junior advajzeri, nije ih malo.
расејан Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A jes, junior advajzeri, nije ih malo.Тск, тск, тск... каже се џуњер едвајзер.
hazard Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 zasto mi ovo podseca na onu epizodu Simpsona gde Homer otvara svoju firmu i onda smislja sebi (kao sefu i jedinom zaposlenom) titulu, pa mu se najvise svidi "junior vice president"
Zabalujev Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Тск, тск, тск... каже се џуњер едвајзер.Ne kaže se ni tako, ali mislim da bih uz par bugarskih grafema mogli postići dobar ćirilični izgovor.
bags Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Treba mi jedna informacija:Kako se stepenuju zavrsene 2 godine na drzavnom ekonomskom fakultetu ? Hvala unapred...
kapetanm Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Šta znači kad na diplomi piše 240 ESP (valjda tako) ili 60, i tome slično. Koliko treba da ih ima da bi bio izjednačen sa starim 4godišnjem studiranjem?
nbg4ever Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 EPSB. Pa to je to. Cetvorogodisnje studije donose 240 bodova, a trogodisnje 180. Master je, valjda 300
S.L. Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jao, ne pitajte za te bodove. Zaboleće vas glava.U principu, postoje Bachelor i Master diplome (današnji programi).Bachelor je 3 godine x 60 espb, dok je master 5 x 60 espb. Dakle 3godišnje i 5ogodišnje studije.ALI, fakulteti i više škole ne daju iste diplome iako obe imaju osnovne studije od 3 god. i 180espb.Visoke strukovne škole daju strukovne diplome. Još dve godine i dobiješ dodatak zvanje specijaliste na osnovnu diplomu.Na kapetanovo pitanje: ukoliko si ranije diplomirao, imaćeš diplomu kao "diplomirani", ali da bi imao master, moraš iskeširati polagati x ispita da bi dobio diplomu na kojoj piše master.Ne bih dalje, to je takva papazjanija i gordijev čvor.
kapetanm Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) OK.Hvala Edited August 24, 2011 by kapetanm
dunja Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 New Universities in the Balkans: European visions, UFOs and Megatrends It’s a stale (and wrong) cliché that the Balkans produce more history than they can consume (quote from Churchill). More recently, it seems like the Balkans are producing more universities than anybody could (or should) consume. Throughout most countries of the region, there has been a boom of new private (and state-run) universities....
Recommended Posts