Jump to content
IGNORED

Avionski udesi i nesreće

dare...

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Roger Sanchez said:

Još jedan kut

Ovako ja slećem na Flight simulatoru, ovo je baš tragično loše. Prava je sreća da se nije zapalio, verovatno je bio prilično prazan rezervoar 

Posted

Vratiće se aplauz za sletanje... 

• Haha 6
Posted

Neki nismo ni prestali da tapšemo, i da se malko izujemo i opustimo...

• Haha 3
Posted

Pa vi posle odvezujte pojas pre nego se avion zaustavi

• +1 1
Posted
38 minutes ago, Shan Jan said:

Pa vi posle odvezujte pojas pre nego se avion zaustavi

Ili šabani koji ustaju, a avion nije ni zaustavio rolanje na pisti. Uglavnom “naši ljudi”. Kod mog poslednjeg meta za BG, lik ustaje dok se avion zalece pri poletanju da nešto uzme odozgo :isuse:

• +1 1
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, dragance said:

Ili šabani koji ustaju, a avion nije ni zaustavio rolanje na pisti. Uglavnom “naši ljudi”. Kod mog poslednjeg meta za BG, lik ustaje dok se avion zalece pri poletanju da nešto uzme odozgo :isuse:

Ovo me podseti na Aeroflotov let Moskva-Jerevan (davno, pre nekih 15-ak godina), gde je ~pola aviona ustalo cim je glavni stajni trap dotakao pistu (a nosni jos nije)…

• Haha 1
Posted

Da, to sam slučno video i kod Kineza. Da ne bude samo da smo mi i Rusi.

• +1 2
Posted

Prosle zime kad sam se vracao iz rodnog kraja nakon sletanja u Toronto par likova je ustalo. Pilot se javio preko razglasa zamolio ih da sednu jednom, drugi put, treci put nakon cega je samo jedan ostao da stoji i cacka oko prtljaga iznad sedista. Pilot je onda za trenutak naglo prikocio, ovaj izgubio ravnotezu i skoro pao. "SIT DOWN!" prodrao se pilot preko razglasa. "AND FASTEN YOUR SEATBELT!"

Ovaj je pokunjeno seo i vise niko nije ustajao dok nismo pristali na kapiju i znak za vezivanje pojaseva se ugasio...

• +1 1
  • Wub 5
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
On 19. 2. 2025. at 20:10, Radoye said:

Prosle zime kad sam se vracao iz rodnog kraja nakon sletanja u Toronto par likova je ustalo. Pilot se javio preko razglasa zamolio ih da sednu jednom, drugi put, treci put nakon cega je samo jedan ostao da stoji i cacka oko prtljaga iznad sedista. Pilot je onda za trenutak naglo prikocio, ovaj izgubio ravnotezu i skoro pao. "SIT DOWN!" prodrao se pilot preko razglasa. "AND FASTEN YOUR SEATBELT!"

Ovaj je pokunjeno seo i vise niko nije ustajao dok nismo pristali na kapiju i znak za vezivanje pojaseva se ugasio...

Ja sam to imala prilike da dozivim pre dvadestak godina.

Austrian iz Beca, stjuardesa ziva Barbika, ali bukvalno. Kad je nakon par cvrkutavih opomena zarezala kao azdaja sit down na dvojicu nasih pametnica, a oni se ukopase u soku, ne veruju glasu koji joj je izasao iz usta. I sedose i dalje u soku. Pamtim te face jos uvek :laugh: 

Avion je inace sleteo i rulao do svog gejta. Oni ustali da u’vate pol poziciju za izlaz. 

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Meni su omiljeni ti koji se guraju da prvi izadju, a onda stoje i cekaju u busu koji prevozi do terminala :lol2:

• Haha 1
Posted
19 hours ago, jms_uk said:

Meni su omiljeni ti koji se guraju da prvi izadju, a onda stoje i cekaju u busu koji prevozi do terminala :lol2:

Jbg, ko zna da li kerozin negde likuje, što je sigurno, sigurno je :fantom: