SNARC Posted July 30 Posted July 30 (edited) Svi bi da budu Barba Georgijev Edit - Iz kog je kraja pojam "dzamutka" ? Nije lose Edited July 30 by SNARC
Milošica Posted July 31 Posted July 31 9 hours ago, SNARC said: Svi bi da budu Barba Georgijev Edit - Iz kog je kraja pojam "dzamutka" ? Nije lose Znam da Kruševac-Trstenik koriste. Posaftaš mi džamutku.
SNARC Posted July 31 Posted July 31 3 minutes ago, Milošica said: Znam da Kruševac-Trstenik koriste. Posaftaš mi džamutku. No way..tazbina mi je odatle. Kako da testiram..Should I use it in a sentence ?
JozoMujica Posted July 31 Posted July 31 1 minute ago, Strucnjak said: I Kraljevo - Kragujevac Za Kraljevo ne znam, u Kragujevcu nikad čuo.
Milošica Posted July 31 Posted July 31 1 minute ago, Strucnjak said: I Kraljevo - Kragujevac Eto, cela ta linija. @SNARC je među nekom gospodom
Strucnjak Posted July 31 Posted July 31 (edited) 2 minutes ago, JozoMujica said: Za Kraljevo ne znam, u Kragujevcu nikad čuo. Kaze koleginica ima,a ja prvi put cuo ovde, Jovana je iz Kraljeva Edited July 31 by Strucnjak
JozoMujica Posted July 31 Posted July 31 Ne znam ko je Jovana (niti želim da znam) da li je baš iz Kragujevca, ja sam iz Kragujevca i evo nakon brze ankete mediju nekoliko drugara nikad niko nije čuo za tu reč. To bi bilo kao da kažeš da se u Beogradu kaže garvan a ne gavran zato što si čuo nekog iz Krnjače da tako kaže. Meni ta reč više vuče negde na jug Srbije, Leskovac, Vranje...
salerokada Posted July 31 Posted July 31 1 hour ago, Mel said: Ko mu je oteo jahtu i zashto, da ne kazem kako? Još onomad https://www.blic.rs/vesti/hronika/zeljku-mitrovicu-zaplenjena-jahta-u-hrvatskoj/17jybx1 1
Recommended Posts