radisa Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 11 minutes ago, salerokada said: Šta gledamo na ovoj fotografiji? Adaktara...
Filozof manijak Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 13 minutes ago, salerokada said: Šta gledamo na ovoj fotografiji? Obrvice, s mora pijavice 1 1
salerokada Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 7 minutes ago, radisa said: Adaktara... Morao sam da guglam. Mogu samo da kažem: živeo moj babl gde ne čujem za takve debile! 1
radisa Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 27 minutes ago, salerokada said: Morao sam da guglam. Mogu samo da kažem: živeo moj babl gde ne čujem za takve debile! Da nema foruma, ni ja ne bi čuo... Zašto ti da budeš pošteđen...
hefaca Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Sumorna atmosfera na pinku... Druga liga u studiju. Nema Jovane Jeremic i Sarape. Nepravilnosti glavna tema na rtsu.
Milosh76 Posted May 26 Posted May 26 „U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju ‘Elitu’ a na Narodnoj TV ‘Farmu'“, napisao je Mitrović na Instagram profilu.
3opge Posted May 27 Posted May 27 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: dajte kazite mi da je ovo neki ai uradak
Mel Posted May 27 Posted May 27 8 minutes ago, 3opge said: dajte kazite mi da je ovo neki ai uradak Nema sanse
Shan Jan Posted May 27 Posted May 27 Dobro nemojte da ste na kraj srca, uvek postoji sansa da se raznese nekim od svojih izuma. 2
Recommended Posts