August 16, 20231 yr 4 hours ago, renne said: NA pinku ladno izjavili da je ukrajina pod agresijom rusije Edited August 16, 20231 yr by vememah
August 16, 20231 yr https://www.istinomer.rs/analize/nove-pinkove-emisije-gde-su-granice-parodije/?fbclid=IwAR0dbrFpMU8wxPkQ_3p8bqjvwLDBGnUa-iVfjgiyrUTZuZnk9GWZhrUZ8wI
August 16, 20231 yr Kod Žeksa je i AI ušmrkana Odgledao Mariniku, pa tu nema ni trunke veštačke inteligencije, samo neki loše umontiran VoiceOver
August 16, 20231 yr 5 minutes ago, Spirit said: Kod Žeksa je i AI ušmrkana Od svog gadjenja prema tom stvoru zasmeja me ti naglas, ispolivah se.
September 7, 20231 yr U jutranjem programu stručni konsultant Čedomir Jovanović doveden da prokomentariše protest opozicije u parlamentu. Ali nisam imao živaca da slušam šta priča, brzo sam otišao iz prostorije.
September 7, 20231 yr 3 hours ago, salerokada said: U jutranjem programu stručni konsultant Čedomir Jovanović doveden da prokomentariše protest opozicije u parlamentu. Ali nisam imao živaca da slušam šta priča, brzo sam otišao iz prostorije. sto ne ugasi TV prosto?
September 7, 20231 yr 22 minutes ago, salerokada said: Ne gledam ja, već tast. Onda ugasiš prvo tasta, pa TV...
September 7, 20231 yr Tast je preveden sa tamne strane za prošle izbore. Ali i dalje gleda trovače na TV-u.