Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, mraki said:

:rolf:

Nasta idu moje pare od poreza :isuse:

• +1 1
Posted

Stvarno je jedinstvena pojava vidjeti lika koji se sa koliko, 50-60 godina loži da je Bart Simpson pomiješan sa deda Rikom. 

• +1 1
Posted

Stavio točkove na skije i napravio nestabliniju varijantu rošula... Da je bar točkove stavio na početak i kraj, čime bi dobio veću stabilnost i manje bi ličilo da rošule za idiote, stavio ih je skoro u sredinu, jer mu je tako bilo lake da izdrže težinu...

Oblači se kao kreten, pravi pronalsake kao kreten... Konkluzija se sama nameće...

• +1 1
Posted
Stvarno je jedinstvena pojava vidjeti lika koji se sa koliko, 50-60 godina loži da je Bart Simpson pomiješan sa deda Rikom. 
dje on isho ushkolu, zna li se? ima li makar drushtvenu gimnaziju, s obzirom koliko se qurchi elementarnim terminima :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Koji on jebeni diznilend ima u glavi, to je strašno. Potpuno izolovanog mozga, napuderisanog nosa i zaštićenih leđa već više od četvrt veka. I ne vidim da će ikad to da prestane, čak ni kad jednog dana dođu "neki novi", sigurno će i sa njima da napravi dil i da kaže "ja sam uvek bio za promene, ustvari sam sve vreme tajno radio protiv monstruoznog Vučićevog režima". 

• +1 5
Posted
3 minutes ago, Moća said:

Čovek se tripuje da je Ilon Mask.

Kakva smo mi Amerika takav je on Mask

jbg i nismo za bolje

Posted

Najjači je, konstruiše u svojoj hotelskoj sobi od igračaka za turiste i selotejpa

• +1 1
  • Haha 2
Posted

fijuk bre. nije ni koncept.

Posted
45 minutes ago, gospa buba said:

dje on isho ushkolu, zna li se? ima li makar drushtvenu gimnaziju, s obzirom koliko se qurchi elementarnim terminima :unsure:

Munze Konza

Posted

Munze Konza
zemunsku? ajebiga, valjda se nije ni sve sprzilo opijatima, ostalo par definicija i da prepozna oblast. ima smisla :unsure:

kako je to lepo kad chovek nishta ne zna, a dusha ishte. a ni ne mora mora da zna.