radisa Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 8 minutes ago, gospa buba said: znachi sad ko je protiv prikazivanja slika, taj je za belivuka? sent from novi mnogo jak bubamoto. Ili ko konstatuje da su navijači vikali "557 pederu", a ne napiše eksplicitno da je to upereno protiv najvećeg sina naših naroda i narodnosti i da su to sve ljubitelji glavoseča...
gospa buba Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 znachi smeta mu junachki.sent from novi mnogo jak bubamoto.
radisa Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 11 minutes ago, gospa buba said: znachi smeta mu junachki. sent from novi mnogo jak bubamoto. On je debil što mu to smeta, ali i to što mu smeta, može da bude znak da Višekruna ne laže puno...
gospa buba Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 nije mi to bitno, lepo mi je shto smeta. tako i devojchicama smetaju razne stvari shto im govore, ali to je vec znak slabosti a on je napravio takvo opshte okruzenje i tu svoju prichu sada zatvorio samu u sebe i sad samo moze da se vrti, dace partenon i da ubrzava, ako vec nije. o njemu bi pametan chovek napisao knjizevno delo da se useresh, da ne poverujesh da neshto tako postoji u zivotu i da se chudish i chudish i chitash ponovo. sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Lo Zingaro Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Kakav kompleksas. Da je to iskulirao u startu vec bi otislo u zaborav. Ovako je napravio stvar koju nikad nece resiti. Zabrana je najbolji nacin da se nesto neprestano i konstantno siri. Kad jednom otkrijemo da se sve urusilo jer je preterao sa represijom zbog "Vucicupedere" necemo sebi doci od cudjenja.
gospa buba Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 mi se i sad chudimo, moze bukvakno sve kako hoce, a nije mu dosta. ne mora vishe ni pravo ni zakon ni red, niko nece nishta da kaze. a on se svejedno muchi sent from novi mnogo jak bubamoto.
Filozof manijak Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Kralj Ibi...ne valja mu ovaj nezahvalni narod
aram Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 jel zna neko da mi objasni kako je nastala ova slika i zašto pobogu?
radisa Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Tesla fest se seli u Dubai? Jbt, ja bi Dašku platio kartu da ode da izveštava o Mitrovićevim pronalascima iz Dubaia... Ulepšalo bi mi par dana, siguran sam...
Filozof manijak Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Osećam da će biti spektakl kad se Žex pojavi u onim cipelama za hodanje po vodi i ručnim laketnim lanserom, istovremeno. A onda ga pregazi leteći auto koji vozi njegov sin.
aram Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 2 minutes ago, radisa said: Tesla fest se seli u Dubai? Jbt, ja bi Dašku platio kartu da ode da izveštava o Mitrovićevim pronalascima iz Dubaia... Ulepšalo bi mi par dana, siguran sam... Pa javi mu se, Daško je otvoren za saradnju, siguran sam
jorma shparga Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 13 minutes ago, Filozof manijak said: Osećam da će biti spektakl kad se Žex pojavi u onim cipelama za hodanje po vodi i ručnim laketnim lanserom, istovremeno. A onda ga pregazi leteći auto koji vozi njegov sin. dok se zet ne pojavi u kadru sve je ok 😁 3
mraki Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 (edited) Bukvalno mi je ovo palo na pamet, kad ono BoraKonj se već setio. Originalan sam koliko i Žex Edited August 23, 2021 by mraki
Recommended Posts