Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, gospa buba said:

znachi sad ko je protiv prikazivanja slika, taj je za belivuka? :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ili ko konstatuje da su navijači vikali "557 pederu", a ne napiše eksplicitno da je to upereno protiv najvećeg sina naših naroda i narodnosti i da su to sve ljubitelji glavoseča...

Posted

znachi smeta mu junachki.

Posted
11 minutes ago, gospa buba said:

znachi smeta mu junachki.

On je debil što mu to smeta, ali i to što mu smeta, može da bude znak da Višekruna ne laže puno... :evil:

Posted

nije mi to bitno, lepo mi je shto smeta. tako i devojchicama smetaju razne stvari shto im govore, ali to je vec znak slabosti hihi.gif a on je napravio takvo opshte okruzenje i tu svoju prichu sada zatvorio samu u sebe i sad samo moze da se vrti, dace partenon i da ubrzava, ako vec nije. o njemu bi pametan chovek napisao knjizevno delo da se useresh, da ne poverujesh da neshto tako postoji u zivotu i da se chudish i chudish i chitash ponovo. :ph34r:

• +1 1
Posted

Kakav kompleksas. Da je to iskulirao u startu vec bi otislo u zaborav. Ovako je napravio stvar koju nikad nece resiti. Zabrana je najbolji nacin da se nesto neprestano i konstantno siri. Kad jednom otkrijemo da se sve urusilo jer je preterao sa represijom zbog "Vucicupedere" :D necemo sebi doci od cudjenja.

Posted

mi se i sad chudimo, moze bukvakno sve kako hoce, a nije mu dosta. ne mora vishe ni pravo ni zakon ni red, niko nece nishta da kaze. a on se svejedno muchi :unsure:

Posted

Kralj Ibi...ne valja mu ovaj nezahvalni narod :sad:

• 2 weeks later...
Posted

jel zna neko da mi objasni kako je nastala ova slika i zašto pobogu?

zeks.thumb.jpg.2ed2a6c80db12a525cfe41393fdbc672.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Tesla fest se seli u Dubai? :fantom:

Jbt, ja bi Dašku platio kartu da ode da izveštava o Mitrovićevim pronalascima iz Dubaia... Ulepšalo bi mi par dana, siguran sam...

Posted

Osećam da će biti spektakl kad se Žex pojavi u onim cipelama za hodanje po vodi i ručnim laketnim lanserom, istovremeno.

A onda ga pregazi leteći auto koji vozi njegov sin.

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Tesla fest se seli u Dubai? :fantom:

Jbt, ja bi Dašku platio kartu da ode da izveštava o Mitrovićevim pronalascima iz Dubaia... Ulepšalo bi mi par dana, siguran sam...

Pa javi mu se, Daško je otvoren za saradnju, siguran sam :D 

Posted
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Osećam da će biti spektakl kad se Žex pojavi u onim cipelama za hodanje po vodi i ručnim laketnim lanserom, istovremeno.

A onda ga pregazi leteći auto koji vozi njegov sin.

dok se zet ne pojavi u kadru sve je ok 😁

• Haha 3
Posted (edited)

Bukvalno mi je ovo palo na pamet, kad ono BoraKonj se već setio. Originalan sam koliko i Žex :sad:

Edited by mraki