Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted (edited)

Jeca Milić takođe ima zagarantovano mesto u nekoj od narednih emisija tvit šita ...

Edited by stoka
Posted
9 hours ago, Frank Pembleton said:

Jel Mira nešto pametno rekla?

Npr. : Jebao vas AV da vas jebao!

To i mene zanima.

Mislim, u kom svojstvu je bila tamo posle svega?

Posted

U svojstvu Mirjane Karanović, umetnice.

Vidovite Zorke koja vidi širu sliku, za razliku od nas neznalica....

Posted

I to sto kazes.

Glup sam sto i pitam

Posted
Just now, Giggsy said:

I to sto kazes.

Glup sam sto i pitam

Nisi. Samo si "nesnađen "...

Posted

Da sam Sholak kupio bih nekog njihovog za velike pare... Babic je sad jeftin, Jutka i svi ostali odbaceni... Doveo Boska, Djilasa, Sandu, Sergeja, Sasu Popovica... U publici bi se neko onesvestio... Iznajmio osamnes kamiona da voze po Srbiji reklamirajuci goste i porazio hit tvit.. Bio bi to start uvoda u pocetak kraja!

Posted
3 hours ago, hefaca said:

Da sam Sholak kupio bih nekog njihovog za velike pare... Babic je sad jeftin, Jutka i svi ostali odbaceni... Doveo Boska, Djilasa, Sandu, Sergeja, Sasu Popovica... U publici bi se neko onesvestio... Iznajmio osamnes kamiona da voze po Srbiji reklamirajuci goste i porazio hit tvit.. Bio bi to start uvoda u pocetak kraja!

:lolol:

a teme emisija da budu, poreklo vrsta, osnovi biologije, poznavanje fizičke kulture... 

Posted

nepoznavanje saobraćaja 

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

nepoznavanje saobraćaja 

odlično!

ja sam sve ubeđenija da ih se može nadvladati isključivo nadrealističkim metodama.

Posted

Hit tvit tropa

Dakle, ako olja nabavi seselja, tepicku i basaru u prvoj... Sergeja, krla i lutovca u drugoj, sandu, milicku i djilasa  u trecoj .. Eto vucka u cetvrtoj...

Posted

Ako vucko krene zestoko pa se

dnicu vlade prenese u studio pinka u ned u 9 pm (picki materinskih) ili ne daj boze kzs preseli sa sve gocom, barbarom ckonjevic i n1, onda bih u 8.55 promenio temu u ekologiju... Djurdjevak nedjelje

Posted

Jebo to, najavljen fajt Karleuša/Masnokosi

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Jebo to, najavljen fajt Karleuša/Masnokosi

koliko paralelnih borbi moze raspali narkoman paralelno da vodi ? 

Karleusa pominje cerku masnokosog u kontekstu pusenja i najavljuje video istog :jerry:

Posted
Just now, jorma shparga said:

koliko paralelnih borbi moze raspali narkoman paralelno da vodi ? 

Karleusa pominje cerku masnokosog u kontekstu pusenja i najavljuje video istog :jerry:

Nadam se samo da nije tizer, da nije sve najbolje u trejleru. Obećava solidnu krljačinu, samo da ispoštuju najavljeno.