April 1, 20196 yr Jeca Milić takođe ima zagarantovano mesto u nekoj od narednih emisija tvit šita ... Edited April 1, 20196 yr by stoka
April 1, 20196 yr On 31. 3. 2019. at 20:52, Frank Pembleton said: Jel Mira nešto pametno rekla? Npr. : Jebao vas AV da vas jebao! To i mene zanima. Mislim, u kom svojstvu je bila tamo posle svega?
April 1, 20196 yr U svojstvu Mirjane Karanović, umetnice. Vidovite Zorke koja vidi širu sliku, za razliku od nas neznalica....
April 1, 20196 yr On 1. 4. 2019. at 7:59, Giggsy said: I to sto kazes. Glup sam sto i pitam Nisi. Samo si "nesnađen "...
April 1, 20196 yr Da sam Sholak kupio bih nekog njihovog za velike pare... Babic je sad jeftin, Jutka i svi ostali odbaceni... Doveo Boska, Djilasa, Sandu, Sergeja, Sasu Popovica... U publici bi se neko onesvestio... Iznajmio osamnes kamiona da voze po Srbiji reklamirajuci goste i porazio hit tvit.. Bio bi to start uvoda u pocetak kraja!
April 1, 20196 yr On 1. 4. 2019. at 8:23, hefaca said: Da sam Sholak kupio bih nekog njihovog za velike pare... Babic je sad jeftin, Jutka i svi ostali odbaceni... Doveo Boska, Djilasa, Sandu, Sergeja, Sasu Popovica... U publici bi se neko onesvestio... Iznajmio osamnes kamiona da voze po Srbiji reklamirajuci goste i porazio hit tvit.. Bio bi to start uvoda u pocetak kraja! a teme emisija da budu, poreklo vrsta, osnovi biologije, poznavanje fizičke kulture...
April 1, 20196 yr On 1. 4. 2019. at 12:08, James Marshall said: nepoznavanje saobraćaja odlično! ja sam sve ubeđenija da ih se može nadvladati isključivo nadrealističkim metodama.
April 1, 20196 yr Hit tvit tropa Dakle, ako olja nabavi seselja, tepicku i basaru u prvoj... Sergeja, krla i lutovca u drugoj, sandu, milicku i djilasa u trecoj .. Eto vucka u cetvrtoj...
April 1, 20196 yr Ako vucko krene zestoko pa se dnicu vlade prenese u studio pinka u ned u 9 pm (picki materinskih) ili ne daj boze kzs preseli sa sve gocom, barbarom ckonjevic i n1, onda bih u 8.55 promenio temu u ekologiju... Djurdjevak nedjelje
April 4, 20196 yr On 4. 4. 2019. at 12:56, James Marshall said: Jebo to, najavljen fajt Karleuša/Masnokosi koliko paralelnih borbi moze raspali narkoman paralelno da vodi ? Karleusa pominje cerku masnokosog u kontekstu pusenja i najavljuje video istog
April 4, 20196 yr On 4. 4. 2019. at 14:14, jorma shparga said: koliko paralelnih borbi moze raspali narkoman paralelno da vodi ? Karleusa pominje cerku masnokosog u kontekstu pusenja i najavljuje video istog Nadam se samo da nije tizer, da nije sve najbolje u trejleru. Obećava solidnu krljačinu, samo da ispoštuju najavljeno.