stoka Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) Jeca Milić takođe ima zagarantovano mesto u nekoj od narednih emisija tvit šita ... Edited April 1, 2019 by stoka
Giggsy Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 9 hours ago, Frank Pembleton said: Jel Mira nešto pametno rekla? Npr. : Jebao vas AV da vas jebao! To i mene zanima. Mislim, u kom svojstvu je bila tamo posle svega?
Frank Pembleton Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 U svojstvu Mirjane Karanović, umetnice. Vidovite Zorke koja vidi širu sliku, za razliku od nas neznalica....
Frank Pembleton Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Just now, Giggsy said: I to sto kazes. Glup sam sto i pitam Nisi. Samo si "nesnađen "...
hefaca Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Da sam Sholak kupio bih nekog njihovog za velike pare... Babic je sad jeftin, Jutka i svi ostali odbaceni... Doveo Boska, Djilasa, Sandu, Sergeja, Sasu Popovica... U publici bi se neko onesvestio... Iznajmio osamnes kamiona da voze po Srbiji reklamirajuci goste i porazio hit tvit.. Bio bi to start uvoda u pocetak kraja!
slepa živana Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 3 hours ago, hefaca said: Da sam Sholak kupio bih nekog njihovog za velike pare... Babic je sad jeftin, Jutka i svi ostali odbaceni... Doveo Boska, Djilasa, Sandu, Sergeja, Sasu Popovica... U publici bi se neko onesvestio... Iznajmio osamnes kamiona da voze po Srbiji reklamirajuci goste i porazio hit tvit.. Bio bi to start uvoda u pocetak kraja! a teme emisija da budu, poreklo vrsta, osnovi biologije, poznavanje fizičke kulture...
slepa živana Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 1 hour ago, James Marshall said: nepoznavanje saobraćaja odlično! ja sam sve ubeđenija da ih se može nadvladati isključivo nadrealističkim metodama.
hefaca Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Hit tvit tropa Dakle, ako olja nabavi seselja, tepicku i basaru u prvoj... Sergeja, krla i lutovca u drugoj, sandu, milicku i djilasa u trecoj .. Eto vucka u cetvrtoj...
hefaca Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Ako vucko krene zestoko pa se dnicu vlade prenese u studio pinka u ned u 9 pm (picki materinskih) ili ne daj boze kzs preseli sa sve gocom, barbarom ckonjevic i n1, onda bih u 8.55 promenio temu u ekologiju... Djurdjevak nedjelje
jorma shparga Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Jebo to, najavljen fajt Karleuša/Masnokosi koliko paralelnih borbi moze raspali narkoman paralelno da vodi ? Karleusa pominje cerku masnokosog u kontekstu pusenja i najavljuje video istog
James Marshall Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Just now, jorma shparga said: koliko paralelnih borbi moze raspali narkoman paralelno da vodi ? Karleusa pominje cerku masnokosog u kontekstu pusenja i najavljuje video istog Nadam se samo da nije tizer, da nije sve najbolje u trejleru. Obećava solidnu krljačinu, samo da ispoštuju najavljeno.
Recommended Posts