March 31, 20196 yr 3 hours ago, stoka said: Ne propustite drugu po redu tok-šou emisiju "Hit Tvit" u kojoj će harizmatična verica bradić ugostiti iste takve goste: anči brnabić, miru karanović i nebu krstića ... Zajebavaš?
March 31, 20196 yr Ili ce da glumi opoziciju i metu za pljuvanje uz odgovarajucu naknadu.Pljuvanje "vodja protesta" se dobija gratis!
March 31, 20196 yr Ja sam video da je Krlavi tamo, njega ni na mute ne podnosim. Kako se drzi Mirjana, koji utisak je pobedio?
March 31, 20196 yr 8 minutes ago, Zico said: Ja sam video da je Krlavi tamo, njega ni na mute ne podnosim. Kako se drzi Mirjana, koji utisak je pobedio? čekaj malo. još nisamo stigli do glasanja. za sada se u svemu slažemo. saće uključenja.
March 31, 20196 yr Uključenja gledalaca dominiraju jer ovde nema Olje da sankcioniše nebojše iz Beograda i slične botove ...
March 31, 20196 yr Koliko je jezivo i jadno ovo sveukupno, jedva sam minut izdržao. Bukvalno sve, od naziva i koncepta emisije, scenografije, pa do voditeljke i gostiju. Miru nisam ni čuo (a srećom ni Krleta), premijerka nešto trabunja. Edited March 31, 20196 yr by mraki