James Marshall Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ti napadi na njega i njegova odbrana me podsjećaju na ovo
James Marshall Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Pa očigledno da je bio popišan nakon posjete SAD, nije ga bilo ni za lijeka 5 dana. Prije kad se vrati iz tako high profile posjete, ne silazi sa TV-a tri dana.
gospa buba Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) Postalo gusto izgleda, vrlo gusto .... shta, za nas neznalice? mislim, ako ima neshto osim gostovanja na travnjaku bele kuce, naravno. to je trivijalno reshenje. Edited July 24, 2017 by gospa buba
stoka Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Prilikom šaltanja dođem na pink i u onih desetak sekundi provalim da su iz gajbe karićevih prenosili njihov nedeljni ručak ... To je valjda neko zagrevanje za ovaj rijaliti ...
Fakundo Sava Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Jesu li hasali zelenu salatu sa malo kavijara
Reaktor Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Prilikom šaltanja dođem na pink i u onih desetak sekundi provalim da su iz gajbe karićevih prenosili njihov nedeljni ručak ... To je valjda neko zagrevanje za ovaj rijaliti ... Šta Karići jedu nedeljom?
ToniAdams Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 ma ja cu gledati to. mozda budu gole sise one debele iz d&d il kako se zvahu
Duci Simonovic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Šta Karići jedu nedeljom? Tradicionalna trpeza pećkog kraja
Reaktor Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Tradicionalna trpeza pećkog kraja Leba i motike?
Frank Pembleton Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Mogu da zamislim koliko para su uzeli familiji za ovo... ....shit has hit the fan...
James Marshall Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Dverjani ispred pinka organizovali neki skup/protest, sa druge strane Mitrović u još jednom nasnifanom izdanju ispred trojice-četvorice gorila dirigovao dok se sa zvučnika čula Florens Foster Dženkins. Ovako napisano zvuli retardirano, a izgleda još retardiranije kad se pogleda.
Lezilebovich Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Ovog iza celavog sam upoznao kad je Zeljko upao na koncert Referenata u Festu. Jasno da je bio potpuno nepozeljan, i celavi iza njega na pola metra sa svima polako kulturno, minimalno fizicki kontakt samo ds pomeri ljude desetak cm...a nasnifani ga tera od sebe i gura ... i kaze da je sa njim to vece jos 5 njih bilo ( ja sam bideo jos dvojicu), a on je neki ex vojnik. Kontam da je to verovatno najbolje ste moze imati kod nas. A da, a u stvari pisem sve ovo jer mi se cinio poznat, kao da je kraja oko Fontane, pa ako neko zna...
James Marshall Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Imaš specijalnu emisiju na Pink "Zveri iz Dveri"
Recommended Posts