James Marshall Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Je li ovo još traje, ovaj serkl džrk? Ili se mijenjaju? Vidim sad je tu ovaj smarač iz ST, Đuka i Krlo i neki matori, četvrti. Pa da su na oko izašli, svaka baba bi prebacila nakon 3 sata? Ja u međuvremenu odgledao ovu Dankinju sa Ališom Vikander.
Hamlet Strašni Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ja sam se ispred pinka u subotu pre podne mimoišao sa krlom. Znači ide tamo na dnevnoj bazi. Nažalost, nije me očešao ili zgazio...
Frank Pembleton Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ja sam se ispred pinka u subotu pre podne mimoišao sa krlom. Znači ide tamo na dnevnoj bazi. Nažalost, nije me očešao ili zgazio... On izlazio, ti ulazio?
Hamlet Strašni Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 On izlazio, ti ulazio? Prelazili smo ulicu Tamo me nisu zvali ni dok su imali rašta da me zovu. Moja drugarica vodi dnevnik. Pa kao, ej ajde da te zovem da gostuješ. A u kojoj si stranci. Ja kažem. Aaaa, ništa onda...
Takeshi Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 kakva je to drugarica kad ne zna u kojoj si stranci?
Jozef K. Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 kakva je to drugarica kad ne zna u kojoj si stranci? Pa kako kakva? Ona koja radi na Pinku [emoji2] Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Takeshi Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Pa kako kakva? Ona koja radi na Pinku i vazniji joj je dnevnik od drugarstva
Takeshi Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 zasto dejan vuk i krlo ne gostuju kod lee kis? da pricaju o braku, zenama i slicno. a krlo bi mogao nesto na zveckama i da odsvira.
April Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) Moja drugarica vodi dnevnik. Ja bih to prijateljstvo malo iskulirao dok ne nađe bolji posao Sramota je, videće vas neko Edited July 10, 2017 by April
hefaca Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Kad god pusti dnevnik, ona gleda njega i tako se rodi drugarstvo
stoka Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Večerašnje gostovanje preCednika najavljuje se kao prvi njegov intervju na pinku u kojem će o napadima na njega govoriti "bez dlake na jeziku" ... Da li to znači da će o svojim protivnicima koristiti terminologiju sličnu onoj iz famoznih otvorenih pisama ...?
Recommended Posts