Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted

Mene taj novi termin podseća na ono kada je neki američki političar govor za ispraćaj u Vijetnam greškom održao povratnicima, pa je shvatio grešku tek kada su svi počeli da se gorko cerekaju. Plašim se za Pink, ispašće smešni.

Posted

Mene taj novi termin podseća na ono kada je neki američki političar govor za ispraćaj u Vijetnam greškom održao povratnicima, pa je shvatio grešku tek kada su svi počeli da se gorko cerekaju. Plašim se za Pink, ispašće smešni.

Ne sekiraj se, jaki su oni emotivno...
Posted

Malo si me zbunio da li piše emotivno kao aluzija na Emotion Production i Velikog brata svojevremeno na B92, ili samo kao trivijalna reč koja konotira nešto poput osećanja...

Posted

Pa kažeš da se plašiš za Pink da ne ispadnu smešni...

....shit has hit the fan...

• 4 weeks later...
Posted

Ološ DJV, doveo šljam Milanović baš na današnji dan. Sve to kod narkomana.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Ispade Vlado Georgijev glavni inspirator nekih novih rušilačkih demonstracija protiv crveno-crne koalicije ...

I čemu ono besomučno ponavljanje scene prebijanja milanovića 5. oktobra 2000. godine?! Pa revolucija je to, dešavaju se razne stvari, ne može se obuzdati pravedni gnev građana ...

Edited by stoka
Posted

1 teza od lika koji je preneo sa velikom sigurnoscu da se sns skoro raspao kad je Toma najavio kandidaturu :fantom:

Posted (edited)

Pa, jebote, Georgijev predvodi rušilačke demonstracije između 2. i 3. aprila ...

Bio je odavno on sumLJiv, svi ti što pevaju melanholične pesme su sumljivi ...

Edited by stoka
Posted

Eto to je Beba Popović i njegovi kerovi...

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

Okej je bila emisija, osim što je Pljosnati bio malo navalentan, insistirao na pojašnjenjima nekih traumatičnih momenata u biografiji gosta ...

Nisam lično tukao milanovića 5. oktobra 2000. godine, ali, recimo, da jesam, nakon ove emisije bih mu oprostio što sam ga tukao ...

Edited by stoka
  • 3 months later...
Posted

Večeras za mazohiste - "teška reč", priča o "troglavoj hidri" - Saletu Jankoviću, Saletu Rodiću i Đilasu ...

• 2 weeks later...
Posted

"Aleksandar Rodić, ta čudna mešavine tarantule i kriminalca"  :isuse:  Posle te rečenice ide snimak nekog ko liči na Rodića kako šmrče crte kokaina sa stola. Sve to u jebenim vestima...

Mislio sam da sam sve čuo i video u ovoj zemlji, ali sam se očigledno prešao.

Posted

To vrišti "Beba Popović"