Amelija Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 zeza se, naravno bio je ovde svojevremeno čitav fajt oko toga šta se sme a šta se ne sme u samoodbrani & šta (nije) pošteno a drugara pozdravi i pomozi mu koliko možeš :)
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 brate, šolja kafe.... izvini, preko moba sam bio pa zbog low network ne ucitava slike i emoticone sorry jos jednom Mnogo mi je krivo sto mu se desilo ovo, a kad se desilo, sto se ovako zavrsilo Nisam od ovih sto po portalima stavljaju komentare "To majstore, neka si ga!", jer kapiram da decko prolazi kroz pakao sada.. i ne znam kako ce psihicki da se odrazi na njega odoh do grada da vidim ima li sta novog
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Nista novo Samo sto izgleda da je nastradali momak iz Lapova a dosao u D.Racu pre nekoliko godina da zivi Ne znam sad koliko je to tacno, ovo moje drustvo koje je odatle ga ne zna, kazu da su ga retko kad i videli Baba je trenutno kod nekih rodjaka I to je sve trenutno sto se zna Prospero izvini jos jednom, moja greska..
Prospero Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 ma daj bre, ništa, moja upadica je bila bespotrebna via TT
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Pustili su drugara, nije vise u pritvoruNe znam kada je sudjenje.. ovo su poslednje informacije koje imamNe odgovara na mob, pa necemo da ga smaramo bas odmah.. neka se sredi maloeto tako
JozoMujica Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Nakon pet propalih optužnica za ovo delo, što je trajalo pune dve godine, šesta je prihvaćena i Sašku Bogeskom, čiji je slučaj ujedinio čitavu Srbiju, biće suđeno za ubistvo. Nemaju dovoljno pravih lopova, nasilnika, ubica da im sude pa je došao red na ovog nesrećnika.
Tale Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 I, naravno, lepa poruka provalnicima da samo nastave kao i do sada.
Frile Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Svašta, naravno da će biti suđenje i naravno da će biti za ubistvo - da neće možda za saobraćajni prekršaj? Ne možeš ubiti čoveka, ni u samoodbrani, i da to prođe eto tako, bez suđenja. A sud utvrdi okolnosi i treba li kazna. Uostalom, davno su pravnici ovde na forumu napisali u par reči kako mora da bude.
JozoMujica Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Svašta, naravno da će biti suđenje i naravno da će biti za ubistvo - da neće možda za saobraćajni prekršaj? Ne možeš ubiti čoveka, ni u samoodbrani, i da to prođe eto tako, bez suđenja.
Frile Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Važi, sudovi ne rade svoj posao, onda ćemo svako zakon čakiju u svoje ruke pa da presuđujemo kako smatramo da treba.
JozoMujica Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Ništa ja, samo kažem da možeš ubiti čoveka i da to prođe tako, bez suđenja.
Recommended Posts