Jump to content

Uhvacen lopov, sta dalje?

Featured Replies

Znam, ali to je bolje nego ono što je predložio moj zet, ne smem to ovde ni da napišem  :wicked:

ako su podstanari srbi slobodno napiši inače nemoj :fantom:

Vratila sam se na prvu stranicu i videla predlog da se pozove Zed. Ja lično ne poznajem takav svet, ali moglo bi se i to saznati.

Inače, smrdljiva lopuža ima i profil na facebooku, zajedno se šepuri sa novom gospođom. Nosim se mišlju da im odštampam slike i oblepim celu njegovu ulicu, da mu dete i bivša žena crvene zbog ološa.

batina ima dva kraja

nažalost, poznajem problematiku

• 2 weeks later...

Obrisao par postova, možda i prestrogo. Bez obzira koliko loš, ipak je bio u pitanju humor bez zle namere.

ne može se "šaliti" sa smrću nekog jadnika koji je krao bakar

ende

najblaze receno

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

• Author

ne može se "šaliti" sa smrću nekog jadnika koji je krao bakar

ende

to je to. 

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

koalicija camuge policija :fantom:

Boze, kako mrzim te siroke bermude.

Mom kumu ukrali u Grckoj iz sobe (prva noc na letovanju) Canon mark II, laptop i mobilne telefone dok su oni spavali, njih dvoje + deca. Steta oko 3500E.

Dakle ti spavas a oko glave tvoje dece vrsljaju neka govna i kradu tesko steceni hardver. Dobro je sto se kum nije probudio, inace je mogao da robija.

ok, ja ću da predupredim krljanje na topiku i da kažem da su to mogli biti i gladni cigančići™ i neki profi ološ, i da ih je trebalo ili uljudno zamoliti da odu ili poubijati. kako ko voli.

obe forumske strane su zadovoljene, samo bez oštrih postova.

hvala :)

• Author

ok, ja ću da predupredim krljanje na topiku i da kažem da su to mogli biti i gladni cigančići™ i neki profi ološ, i da ih je trebalo ili uljudno zamoliti da odu ili poubijati. kako ko voli.

obe forumske strane su zadovoljene, samo bez oštrih postova.

hvala :)

Mrš u kurac neljudski, humani care koji si potpuno u pravu!

Eto, ovo je  moj doprinos :)

Edited by Грешни Василије

spakovaše ga kunta kinte petko i rutabaga ko božićni dar   :fantom:

https://www.youtube.com/watch?v=uH6FinWzI7Q

jebem ti, sve vreme se nadam da je on (lopov) ili neki njegov rodjak clan ms-13 bande i da ce da se pojave da pobiju stoku :(

Edited by Кристофер Лумумбо