gone fishing Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 primeniti dušanov zakonik :P Ako bi se Dušanov zakonik u potpunosti primenio u današnjim uslovima onda bi zajedno sa kriminalcima bili hapšeni i predsednici kućnog saveta zgrade u kojoj kriminalac stanuje, predsednik mesne zajednice u kojoj se zgrada nalazi i predsednik opštine kojoj ta mesna zajednica prpada, a oštećeni građani bi svu štetu koju su im kriminalci naneli naplaćivali sa ličnog žiro računa komandira najbliže stanice milicije.
garcia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 svako svoga ubijte lopova.ja bih mu pustao sabrana dela vojvode Šešelja u audio formatu.ali nema <_<
Кристофер Лумумбо Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 svako svoga ubijte lopova.ja bih mu pustao sabrana dela vojvode Šešelja u audio formatu.ali nema <_<mozemo da angazujemo miralema da odradi ovo, i onako ne radi nista pametno. <_<
Dankan Ajdaho Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ako je još pokretan, daj mu barem da ispegla 2 mašine robe.Kakva neljudskost.
расејан Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 mozemo da angazujemo miralema da odradi ovo, i onako ne radi nista pametno. <_<Мислиш, Мивалема?
Töölönlahti Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Uhvacen lopov, sta dalje?Ako ti negde na produžnom fali koja utičnica, utakni tamo pa imaš jednu ili tri više, zavisi sa koliko rupa dolazi.Prvo proveri da li se oznojio, pa ga obriši ako jeste, može jadničak mokar da ti umre samo tako na 230 V...
kim_philby Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A da mu puštaš Cukine pesme dok ne zakovrne?okrutna zeno. to cak ni mileram ne bi uradio.
Caligula Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Iznudi mu korisnicko ime i lozinku za ppp, pa otvori topik pod njegovim nikom i pitaj forumase sta bi trebalo uraditi lopovu koga je, kao, taj nik uvatio. znao sam da negde u sajbarspejsu postoji savrsen post za ovaj topitj, radagast ga iznedrio
Miralem Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 cudni su putevi moderatorski. da li bi sluzbeno lice nadlezno za transfer topika moglo da mi objasni zasto je ovo na pzd, a sa posebnim osvrtom na "p"?
Аврам Гојић Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Ovaj moj topic postace neka vrsta Ahasfera, lutajuceg Jevrejina...niko ga nece i skita se po forumuInace lopov je evo vec drugu noc vezan za cevi, malo je spavao koliko je mogao. Sve je slabiji, nista nije jeo ni pio.
Mark Rothko Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Pored svog ovog mucenja jos je ziv?Procitaj mu par strana "tenis radi tenisa" ili mu pusti B92.Ako to prezivi bezi - on je Chuck Norris.
Recommended Posts