Takeshi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) kakva zemlja, ministar odbrane brani od americkih tv komicara edip: red reci Edited June 23, 2011 by Takeshi
yolo Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) kakav buzdovan, umesto da joj je poslao buket cveca, kutiju "adore" cokoladica i poziv za veceru u "kafani" kod coje na lower east sideu (sa pismenim obecanjem da ce je zabaviti i posle toga), on je krenuo jos gluplje napred.... kako bi ga sacekala ostavka sutru ujutro u 9.00 na radnom stolu da imamo premijera. Edited June 23, 2011 by gazza1
DarkAttraktor Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 meni taj americki talkshow humor cisti tok svesti, ne znam kako vama. taj tv zanr je odavno izgubio cak i onu funkciju medijatora izmedju realnog sveta i sveta slika i postao nekakav autisticni mentalni tetris. potpuno mi je apstraktno da se neko nadje ozbiljno uvredjenim tim.
bergasa19 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 meni taj americki talkshow humor cisti tok svesti, ne znam kako vama. taj tv zanr je odavno izgubio cak i onu funkciju medijatora izmedju realnog sveta i sveta slika i postao nekakav autisticni mentalni tetris. potpuno mi je apstraktno da se neko nadje ozbiljno uvredjenim tim.Nije to samo u medijima dugo taj proces traje uostalom procitaj...
Cane Vukic Prebranac Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Јбт сутра кад би избио Трећи свјетски рат, овај би слао наредбе у инбокс.
morgana Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) ovaj je grdji no nebojsa medojevic, fejsbuk aktivista iz podgorice dobro, nije, al tu je negdje. Edited June 23, 2011 by morgana
Alphons Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 treba iz ambasade da upute protestnu notu ko sto su kazahtanci uradili britancima kad se pojavio borat. nema labavo!ili ko što su Mexikanci protestvovali protiv Top Geara.kakva zemlja, ministar odbrane brani zemlju od americkih tv komicara
Eraserhead Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 "Glavu gore, idemo dalje, ako vec ne znaju ko su bili Tesla, Pupin, Milankovic... naucice ih Novak Djokovic!!" -Dragan Šutanovac, komičar
Gonzo Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) ček, zar neko ozbiljno drami oko ovoga? po toj logici veliki kazahstanski narod bi trebao da traži doživotnu robiju za sašu koena.majko mila, sad tek vidim šta je šule uradio..neviđeni bolid, no nažalost videh po fejsbuk reakcijama i online peticijama da nije usamljen. kompleksaški narod, kompleksaški političari. o blamiranju države time da se ministar vojni javno grudva sa nekim komedijašem s tv-a, da i ne govorim. što kaže gaca, za ovo ozbiljni premijeri momentala daju šut kartu. Edited June 23, 2011 by Gonzo
Прслин Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 U dnevniku RTS-a procitali to govno,neverovato:) Ништа чудно што је прочитано у Дневнику, Imajuci u vidu da se radi o slobodnoj formi pojacanoj fake aplauzima placene publike.
hattori Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 mislim da je taj celsi 1 obicno naduvano govno.da nema onog bacuske abramovica crkli bi.al neka, jebace ih ruzno emir vidic i naravno , pa ce da vide svoje!
Joshua Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 jel pročitano kao "fejk" ili francuski kao "faké"?1 diplomacki skandal na nivou u svakom slučaju.nadam se da će olja upriličiti neki okrugli sto. ovako nešto, sa citatima i ozbiljnom diskusijom obaveštenihhttp://www.youtube.com/watch?v=SVjLm22JVFU
Gonzo Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) novak kad(to je naravno već zatvoreno) osvoji vimbledon ima da primi pehar u 'we might be bolsheviks but our dicks are huge' majici. Edited June 23, 2011 by Gonzo
Recommended Posts