burekdzija Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Hirser je brutalno odvezao srednji i donji deo staze, u srednjem ja par kapija vozio kao da je super g a ne veleslalom — gde su ostali otklizavali on je u cucnju prosao pravo, sumanuta linija.
Timmy Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Nevena Samo sekund i po iza prve u superG, cak sekundu ispred Bucik i 4 stotinke iza Gisin npr. Posle prvih 20 je 13. Odlican rezultat u najavi.
Timmy Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Na kraju Nevena na deobi 20. mesta sa Marusom. Sedma, Wendy, joj bezi samo 43 stotinke, a izmedju gomila spustasica koje ce Nevena lagano da presisa. Samo da ordradi dobar slalom i realna je borba za prvih 10. Uz malo srece i vise. A uz malo vise srece....
Timmy Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Auu, Hirses opet odvalio... 82 stotinke ispred Kristofersena. Pa jebote... p.s. ja malo obrnuto gledam izvinjavam se
burekdzija Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Evo pitaju Kristofersena da li ce traziti posebnu dozvolu da vozi super g i spust. Kaze: ma kakvi, ne znam ja to
Timmy Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 (edited) Los slalom Nevene i na kraju "samo" 16. mesto sto joj je donelo ukupno 8. mesto u generalnom plasmanu kombinacije. Svaka cast Ostaje clanice prve grupe za narednu sezonu. Edited March 4, 2018 by Timmy
Timmy Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Ujutru krece posledni regularni vikend za ovu sezonu. Zene u Oftersvangu sutra GS i u subotu slalom. A muskari u subotu i nedelju u Kviftjelu spust i super G. Posle jos samo Ore (Are) i zavrsne trke.
Timmy Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Prva pobeda u karijeri. Bravo. Viktorija na korak od globusa. 92 boda ispred Tese pred poslednju trku.
Jozef K. Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Zar nije već 101 ispred Šifrin, a Tesa je treća.Zna li se šta je bilo sa Tinom Robnik?
Timmy Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Tesa je ispred Sifrin 9 bodova. Mauci, sta je sa Tinom?
Timmy Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Velez Zuzulova zavrsila karijeru, u slovackoj narodnoj nosnji. 30 podijuma u karijeri
Timmy Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 I Miki Kirgaser u penziji. 284 nastuoa u svetskom kupu, 3 medalje na SP pojedinacne, plus 3 ekipna zlata, 17 poodijuma, 3 pobede Uvek mi je bila simpaticna. neka odmori i ona
Timmy Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Kolko suza... Al uvek su bila lepa i emotivna ova oprasstanja u skijanju... pamtim prvo Krizajevo kad je skinuo skije i prosao kroz cilj... I svake godine bude par penzionera i lep ispracaj dobiju. Evo i sampanjca, iskupase je celu, nije to dobro po ladnoci
Timmy Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Nevena 34. Samo 31 stotinka od plasmana drugu voznju. Nadao sam se da ce mozda uspeti da probije stotku, al ostade na 93 boda. Fenomenalna sezona za Nevenu. 8 mesto u kombinaciji, 31. u slalomu. Sledece sezone u prvoj gupi kombinacije i verovatno u 4oj slaloma, sto bi joj donelo startne brojeve od 23 do 30 i vecu sansu za bolje plasmane. Dosta je popravila spust. Ociglendo ga je vise trenerila, sto je donelo da ove sezone samo minimalno napreduje u slalomu. Ali neka. Shvatila je da je kombinacija njena najveca sansa i izjavila je da je krenula u cetvorogodisnju pripremu za napad na medalju na sledecim OI :hail: Srecno Nevena!
Recommended Posts