Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Hirser je brutalno odvezao srednji i donji deo staze, u srednjem ja par kapija vozio kao da je super g a ne veleslalom — gde su ostali otklizavali on je u cucnju prosao

pravo, sumanuta linija.

Posted

Nevena :Hail::Hail: 

Samo sekund i po iza prve u superG, cak sekundu ispred Bucik i 4 stotinke iza Gisin npr. Posle prvih 20 je 13. Odlican rezultat u najavi.

Posted

Na kraju Nevena na deobi 20. mesta sa Marusom. Sedma, Wendy, joj bezi samo 43 stotinke, a izmedju gomila spustasica koje ce Nevena lagano da presisa. Samo da ordradi dobar slalom i realna je borba za prvih 10. Uz malo srece i vise. A uz malo vise srece.... :D

Posted

Auu, Hirses opet odvalio... 82 stotinke ispred Kristofersena. Pa jebote...

p.s. ja malo obrnuto gledam izvinjavam se :)

Posted

Evo pitaju Kristofersena da li ce traziti posebnu dozvolu da vozi super g i spust. Kaze: ma kakvi, ne znam ja to :)

Posted (edited)

Los slalom Nevene i na kraju "samo" 16. mesto sto joj je donelo ukupno 8. mesto u generalnom plasmanu kombinacije. Svaka cast :Hail: Ostaje clanice prve grupe za narednu sezonu.

Edited by Timmy
Posted

Ujutru krece posledni regularni vikend za ovu sezonu. Zene u Oftersvangu sutra GS i u subotu slalom. A muskari u subotu i nedelju u Kviftjelu spust i super G.

Posle jos samo Ore (Are) i zavrsne trke.

Posted

Mowinckel pobedila i tako zaokruzila sjajnu sezonu. :) 

Posted

Prva pobeda u karijeri. Bravo.

Viktorija na korak od globusa. 92 boda ispred Tese pred poslednju trku.

Posted

Zar nije već 101 ispred Šifrin, a Tesa je treća.
Zna li se šta je bilo sa Tinom Robnik?

Posted

Tesa je ispred Sifrin 9 bodova.

Mauci, sta je sa Tinom?

Posted

Velez Zuzulova zavrsila karijeru, u slovackoj narodnoj nosnji. 30 podijuma u karijeri :Hail:

Posted

I Miki Kirgaser u penziji. 284 nastuoa u svetskom kupu, 3 medalje na SP pojedinacne, plus 3 ekipna zlata, 17 poodijuma, 3 pobede :Hail: Uvek mi je bila simpaticna. neka odmori i ona :)

Posted

Kolko suza... Al uvek su bila lepa i emotivna ova oprasstanja u skijanju... pamtim prvo Krizajevo kad je skinuo skije i prosao kroz cilj... 

I svake godine bude par penzionera i lep ispracaj dobiju.

Evo i sampanjca, iskupase je celu, nije to dobro po ladnoci :D

Posted

Nevena 34. Samo 31 stotinka od plasmana  drugu voznju. Nadao sam se da ce mozda uspeti da probije stotku, al ostade na 93 boda. 

Fenomenalna sezona za Nevenu. 8 mesto u kombinaciji, 31. u slalomu. Sledece sezone u prvoj gupi kombinacije i verovatno u 4oj slaloma, sto bi joj donelo startne brojeve od 23 do 30 i vecu sansu za bolje plasmane.

Dosta je popravila spust. Ociglendo ga je vise trenerila, sto je donelo da ove sezone samo minimalno napreduje u slalomu. Ali neka. Shvatila je da je kombinacija njena najveca sansa i izjavila je da je krenula u cetvorogodisnju pripremu za napad na medalju na sledecim OI :hail:

Srecno Nevena!