Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Ma videlo se odmah nakon prvih nekoliko skijasica da je staza "pukla". Bucik ne moze da se sastavi ove sezone u slalomu i sad za sekundu brza od Holdener, how yes no. Jedna od onih trka jbg, kao onomad kad je valjda Matt u Wengenu pobedio tako sto je bio 32. nakon spusta, pa su onda Austrijanci sklonili 2 spustasa iz slaloma da bi ovaj startovao kao prvi.

Na OI ce biti sasvim druga prica.

Posted

Kad neko odustane od druge voznje ne upada 31vi u 30. Tako je pravilo.

Posted

Sifrim sekundu i po iza Tese.. Cudno, jako cudno. Dva puta dnf, pa juce nije ni skijala, sad ovo. A OI za 13 dana...

Posted

Zato mala Hrovat :Hail:. Odlican vikend za Slovenke za sada. 

Posted

Meta Hrovat :Hail: Podijum sa 18 godina :Hail:

Htedoh ore negde da pisem da mi se cini da je mala potencijalno odlicna skijasica, ali ovo bas nisam ocekivao u ovoj sezoni.

Ocigledno s eodlicno radi u zenskom SLO timu, sve je vise odlicnih skijasica, evo danas 3. i 5. I jos dve u 20. I tako maltene u svakoj trci (ne podijum, nego gomila njih u prvih 30. I kod Nevene se vidi ogroman napredak od kako je deo njihovog tima.

Posted
14 hours ago, Timmy said:

Kad neko odustane od druge voznje ne upada 31vi u 30. Tako je pravilo.

Bilo nekad, promenili su upravo zbog te pobede Matta. Sad ako neko odustane - tough luck, nema uskakanja u 30 nego skijaj kad ovi zavrse.

Inace, kurac se dobro radi u SLO timu. Poklopilo im se da imaju dobar tim u veleslalomu. Drev je konstantno tu negde, da je nije sjebala povreda pre pocetka sezone mislim da bi vec ranije bila u top 5. Tina Robnik je lepo napredovala, iako su za nju pricali da je i proslih godina bila egal sa Drev na treninzima ali joj glava nije dala da to pokaze i na trkama. I na kraju mala Meta, za nju je Massi rekao da je skijasica po njegovom ukusu. I meni kao laiku je bilo jasno da se radi o ekstra talentu kad sam je video prosle godine na Kronplatzu kad je valjda usla u top 10 na najtezoj stazi.

Inace, osim njih i povremenog bljeska Ane Bucik nema tu niceg vise. A i Bucik se raspada ove sezone, ono od prekjuce je tracak nade ali videcemo vec sutra u slalomu koliko je digla formu.

Slicno vazi i u muskom delu, samo Zan Kranjec u veleslalomu i tu i tamo neko udje u 15, obicno mali Cater. Kline se raspao, Kosi ne zna gde je, Hadalin isto nista nakon solidne prosle sezone...

Posted

Stoji sve, ako meris po Tini :D

Ali bolje sto pre prihvati da je ovo realnost i da treba da se radujete svakom podijumu. Bar ja hocu :) 

Posted

Nevena 28.posle peve voznje.. moze ponovo do finog broja bodova..

Vratio se Ligeti. Bice odlican i Gs na OI

Posted

Zaslužujem više poštovanja!

Međutim, Nevena Ignjatović nije bila u potpunosti srećna.
- Tužna sam, i ako sam napravila istorijski rezultat, upravo sam dobila informaciju da i pored mog zahteva da je neophodno da na ZOI sa mnom ide neko ko je usko povezan sa izvođenjem mog programa a ko je iz Srbije. Zahtev sam poslala generalnom sekretaru Saveza, koji je zamoljen da obavesti rukovodstvo Skijaškog saveza, da ne prihvatam odluku da putuje neko reda radi u Koreju, već osoba koja mi je potrebna. Ne obazirući se na moje sportske potrebe, dostavljeno je OKS ime osobe koja nema dodirnih tačaka sa mojim radom. Nije u redu da se odluke menjaju pred odlazak u Koreju, smatram da ne zaslužujem takav tretman i da sve ovo nema veze sa sportom. Još uvek verujem da će se neke stvari preispitati i promeniti jer sve ovo nema veze sa sportom vec želja da mi se nanese šteta na ZOI, a sigurno je da ću tim povodom razgovarati sa čelnim ljudima našeg sporta u OKS i MOS, po povratku u Srbiju, jer smatram da zaslužujem malo više poštovanja sa svojim rezultatima - kaže Nevena.

Posted

Izgleda da se stvarno nesto desava u glavi Shiffrin, ispade juce par kapija pred ciljem, a imala je sigurnu pobedu. 

• 4 weeks later...
Posted

Kako je Hirser odvalio GS neverovatno nesto. Kristofersen 1.66 iza, Panturo preko 2,5 sec.. 9. preko 4 sekunde. Covek je genije,

Kod zena Tina dobila SG i priblizila se globusa, Lara bila tek sesta.

A niotkuda Wendy treca. Ima sutra da ih otkine u kombinaciji.

Inace, Nevena u prvoj kvalitetnoj grupi u kombinaciji, Bravo :)