valter Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Bravo za Henrika!!!Sada ''samo'' da ovo ponovi na olimpijadi!!!
burekdzija Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Matt iznenadjuje obojicu i uzima zlato, Hirser veleslalom a Kristofersen nista.
Timmy Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) Negde pocetkom prosle sezone (ili mozda pre dve sezone) pitaju Hirsera, posle prve voznje slaloma u kojoj vodi, ko mu je najopasiji protivnik u drugoj. A on kaze Mat. Svi se iznenadili, em je tek tada pocinjao, em je bio cetvrti posle prve voznje, iza Kristofersena i Svarca cini mi se (svakako bio 1 Austrijanac ispred i 1 ozbiljan protivnik). Tada sam pomislio verovatno zna Hirser sto to govori. I evo mali ove vec ove sezone jebe kevu. Fenomenalan je muski slalom. Ne pamtim toliki kvalitet kod tako velikog broja takmicara. edit. vereras u Schladmingu novi okrsaj Edited January 23, 2018 by Timmy
Timmy Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Odlican danasnji GS kod zena. Bilo suncano i odlicna vidljivost, pa bas bilo lepo za oko. A borba fenomenalna. Da ne pisem jos nista, mozda gledate sa zakasnjenjem, Svakako savet za pogledati.
Mauci Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Jebeno neverovatno, kakva 2 ludaka ali je ipak ovaj luđi.
burekdzija Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ovaj je potpuno lud. Kristofersena gadjali grudvama Prvo se malo durio, ali je iskulirao srecom.
James Marshall Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ovo šta ovaj čova radi je nenormalno, ne znam uopšte kakva je ličnost niti zašto ga ljudi mrze, ne pratim skijanje toliko, uglavnom odgledam samo vožnje, ali ovo skijanje prkosi zakonima fizike. Vraća se iz greške kao da je u baletankama a ne u pancericama na skijama u punoj brzini, plus ovolika snaga, kako mijenja stranu, kako skače sa kapije na kapiju, koliko nizak stav ima (što mu omogućava ove egzibicije)... Nestvarno. Kristoferson skija još ljepše, ali ovaj ludak je prosto kao Lebron, što ne može na finesu, izvuče na snagu.
Tolaa Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Mrze ga sto je S̶r̶b̶i̶n̶ Austrijanac. A da je fenomenalan, fenomenalan je. Zenska trka je bila odlicna, bas mi bilo zao na kraju sto Mowinkel nije uzela prvu pobedu, bas joj je malo falilo. Plus je sto je i Shiffrin ispala bar jednom ove sezone.
Mauci Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ispala je danas vec 2. put zaredom Samo neka tako nastavi.
Timmy Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Hirseru ovo 54. pobeda. Pa posto je prestogao Tombu sad se izjednacio sa Majerom na drugom emsto kod muskih, odmah iza Stenmarka kojeg nece stici sigurno. Mene Kristofersen poceo da nervira. Jedini Norvezanin koji mi je antipatican. Poceo sam da uzivam kad se nervira sto ga je ovaj ponovo dobio,
Timmy Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Fenomenalna Nevena u SG u kombinaciji, Samo 2.6 sec iza Linzi (koja je odvalila sve). trenutno je 17, (gledam u snimku), presticice je nekoliko njih sigurno, ali ce biti sigurtno u 30 i odlican startni broj za slalom. Uz malo srece ide u 15. Mozda i nesto vise...
James Marshall Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Bogami su ona i ova Bucik odlično odvezle slalom, biće dobar plasman.
Recommended Posts