Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Bravo i za Ilku, podijumu se u zube ne gleda.

Odlicno poceo vikend. :)

Posted

Ko bi rekao da Brignone moze tako u slalomu. Super petak.

Posted (edited)

Odlicna Ilka i danas. Savrseno odvezen deo izmedju poslednjeg prolaza i cilja. I drugi globus je blizu sad kad je Gut out, a Weirather iza danas.

Edit: Treci, nisam racunala kombinaciju. :)

Edited by Tolaa
Posted

Mislim da je to to, tesko da je ostao neko sposoban da iznenadi, plus se i sneg u drugom delu staze skroz raspao.

Bravo Ilka! :D

Posted (edited)

Zajebana staza danas. Dosta brza nego juce, a zahtevna tehnicki. Ilka se izvukla 3 puta, od toga dva bas za malo.

Edit: A tek Brignone kako se izvukla! :D I jos uspela i da ostane u igri, ali valjda ne moze da vozi slalom 1.29 brze od Ilke.

Pih, Gagnon, samo 0.22. <_<

Edited by Tolaa
Posted (edited)

Goggia :lolol: "What was that?! I understand nothing about skiing!"

Edit: I pored svih ovih skroz prihvatljivih opcija, ipak ce Shiffrin da pobedi. <_<

Edited by Tolaa
Posted

Kakvo sranje napravi Norvezanin u sprint stafeti, Niskanen je bas bio zasluzio zlato. :( Norveska je biti diskvalifikovana, ali nista to ne znaci Fincima.

Posted

Jos jedan podijum za Ilku, i kombi kup. :)

Brignone jos jednom odlicna u slalomu, bilo bi lepo da se sledece sezone ukljuci u borbu za overall.

Shiffrin 29 pobeda u 100 startova.

Dosta za danas, necu se vise dopisivati sama sa sobom ovde. :)

Posted

Da krenem ja redom, tek stigoh sve da pogledam od ovog vikenda (jos samo ombinacijski slalom da zavrsim). Prvo Ilka i Bostjan :Hail: :hail: Nisam mogao da pretpostavim da ce Slovenija tako brzo posle odlaska Tine imati velike sampione. Kad maltene niotkuda ilka, a evo ga i Kline. Mislio sam da je prvi deo sezone samo trenutna vrhunska forma kod Ilke i resio da uzivam dok traje. Ali ona celu sezonu izgura maksimalno. Nadam se da ce i bar 1 globus uzeti.

Posted

Jansrud uze globus u SG. Ali meni jos vaznije prestigao Fila i u spusti za nekih 30-40 bodova. Ne bih mogao da podnesem da Fil odbrani spust.

Posted

I iznova me Nevena iznervirala. Imala je jednistvenu priliku da lagano udje u 15 u obe ove kombinacije. Ova mala Leona iz CRO oba puta u 20. Ala razvali Sifrin, jako blizu pobede u kombinaciji (izvinjavam se zbog kasnog komentarisanja, meni jos nije gotova trka :D

Posted (edited)

Uzece Ilka globus i u spustu skoro sigurno, treba joj 63 boda u preostale dve trke da ga i teoretski obezbedi, i to pod uslovom da Goggia oba puta pobedi. Vise niko ni teoretski nije u konkurenciji.

Ed: 63 umesto 67.

Edited by Tolaa
Posted

Ma naravno da je jako blizu, al polako. Jedan po jedan globus :D