Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted (edited)

Ilka svetska sampionka :Hail: :hail:

Edited by Timmy
Posted

I opet sam pomislio uze Jansrud zlato, kad corak. Ovaj put totalni. Samo je trebalo jos Fil da uzme srebro i da bude najgori podijum ikad.

Posted

Ovaj svajcarac sto pobedi bio 30. i na kraju rutinski pobedio.Jel se ikad desilo da neko iz 30.pozicije pobedi na kraju. Secam se da je Miklavc dok je bio stari format pobedio tako sto je bio 15. nakon prve vožnje.

Posted

Ovaj svajcarac sto pobedi bio 30. i na kraju rutinski pobedio.Jel se ikad desilo da neko iz 30.pozicije pobedi na kraju. Secam se da je Miklavc dok je bio stari format pobedio tako sto je bio 15. nakon prve vožnje.

Bio je 13. nakon prve voznje.

Hirscher je pre 2. godine na SP uzeo zlato u kombinaciji sa 30. mesta nakon spusta. Bilo je jos slicnih podviga u svetskom kupu (Matt u kombinaciji Wengena npr).

Posted

Nije to nista cudno i desava se u kombinaciji. Dobri slalomasi imaju najvece sanse kad krenu medju prvima u drugoj voznji.. kad je Hirser prosao sa stotinkom zaostatka pomislio sam da ce za toliko izgubiti zlato. I bilo tako.. Vece iznenadjenje bi bilo da je npr. neko od vodecih spustasa uzeo zlato.

Posted

Jbte koliko mene odusevljavaju ovi uporedni prikazi trke dva skijasa/sice. Vracam po par puta, ko dete na jutjubu :)

Posted

Dobro je da uze Worley na kraju. Zasluzila je ove sezone da osvoji sve sto moze u veleslalomu. :) Drago mi je i da je Goggia uzela medalju. :)

Posted

+1 :) Nevena odlicna u drugoj voznji, 19. vreme. Samo sekundu sporije od Tese. 27ma ukupno, odlican GS za nju i lep uvod za slalom.

Posted

Avion koji je ucestvovao u nekom programu organizatora, prenisko leteo i zakacio kablove od zicara, sto je izazvalo kvar zicara i jos gore pad kamere sa velike visine na ciljni prostor gde skijasi zavrsavaju trku. Srecom nikog nije bilo tu i srecom nije palo bilo gde van kruga od 15m od tacke pada, jer bi pala u publiku.. Sa te visine verovatno bi ubila ili tesko povredila bar jednu,a ko ne i vise osoba.. Ne tako davno dron je pao na metar iza Hirsera u sred voznje.. Tacno se jebeno nece smiriti dok stvarno ne ubiju nekoga :mad:

Posted

Neverovatno kako je odskijala. Ovo se ne viđa.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk