Jump to content

Skijanje

Featured Replies

Gut nesto sjebala koleno.

Da, Svajcarkinje verovatno na prva dva mesta. Nevena losa za njene ovogodisnje standarde. Sa brojem 23 cak 4.3 sekunde aostatka i 35 mesto. Ona mora da poboljsa spust i da ulazi u 30 posle prve voznje. Onda ce imati sanse za ozbiljne rezultate (mozda i do 10. mesta) Ovako kad krene 35 raduje se svakom bodu koji ostvari. A ovde nema ni bodova.

A bas sam se smorio u muskom SG. Vec sam se radovao duploj pobedi Norvezana, kad niotkuda Kanadjani do zlata i brozne.

Kazu sad da je slalom bas otvoren i da spustasice imaju sansu..edit.  Sta bi sa Larom jbte. Helihopter je odneo :(

Edited by Timmy

:isuse:

:isuse: Gut...

A posle spusta uopste nije bilo tesko pogoditi prve 3. Spustasice nisu imale zrno sanse za medalju, ne znam koga ti slusas, Timmy, kad ne slusas mene. :p

Slusam ovog debila na ES. Kaze citao da je ovaj suknuo Svajcarcima veoma otvorenim slalomom kao kontru na njihovo skracivanje spusta. Nebitno, Vendi svakako zasluzeno do titule.

A Kirgaser do brozne :)

Pa otvoren slalom ili ne, svakako ga sigurno bar za pola sekunde bolje vozi Holdener nego npr. Von. :) A nase komentatore sa ES-a ne vredi slusati cak ni kad imena citaju, a kamoli kad nesto "strucno" treba da kazu. :)

Jednom nece da me mrzi i uzecu random trku i pokusati da ispisem sve gluposti koje oni izgovore samo u toj jednoj trci. Ja se iznova i iznova iznerviram. Moram zbog ljudi koji nemaju tu cast da trke gledaju sa njima dvojicom. To je ljudskom mozgu nezamislivo. Bilo gde da to slusaju, a kamoli na jebenom Eurosportu.

Nevena 25. Tja. Pre dve godine to bi bio uspeh, sad nije.

Ajde Ilka! :Hail:

Valjda niko vise ne moze da iznenadi. :) Ostaje zlato u Sloveniji. :)

Ko je svetski šampion[emoji4]

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Svaka joj cast, nakon kilave kombinacije...

Steta sto je Kline napravio onu jednu gresku malo pred kraj, uzeo bi i on medalju.

Edited by Mauci