Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Da, Svajcarkinje verovatno na prva dva mesta. Nevena losa za njene ovogodisnje standarde. Sa brojem 23 cak 4.3 sekunde aostatka i 35 mesto. Ona mora da poboljsa spust i da ulazi u 30 posle prve voznje. Onda ce imati sanse za ozbiljne rezultate (mozda i do 10. mesta) Ovako kad krene 35 raduje se svakom bodu koji ostvari. A ovde nema ni bodova.

Posted

A bas sam se smorio u muskom SG. Vec sam se radovao duploj pobedi Norvezana, kad niotkuda Kanadjani do zlata i brozne.

Posted (edited)

Kazu sad da je slalom bas otvoren i da spustasice imaju sansu..edit.  Sta bi sa Larom jbte. Helihopter je odneo :(

Edited by Timmy
Posted

:isuse: Gut...

A posle spusta uopste nije bilo tesko pogoditi prve 3. Spustasice nisu imale zrno sanse za medalju, ne znam koga ti slusas, Timmy, kad ne slusas mene. :p

Posted

Slusam ovog debila na ES. Kaze citao da je ovaj suknuo Svajcarcima veoma otvorenim slalomom kao kontru na njihovo skracivanje spusta. Nebitno, Vendi svakako zasluzeno do titule.

Posted

Pa otvoren slalom ili ne, svakako ga sigurno bar za pola sekunde bolje vozi Holdener nego npr. Von. :) A nase komentatore sa ES-a ne vredi slusati cak ni kad imena citaju, a kamoli kad nesto "strucno" treba da kazu. :)

Posted

Jednom nece da me mrzi i uzecu random trku i pokusati da ispisem sve gluposti koje oni izgovore samo u toj jednoj trci. Ja se iznova i iznova iznerviram. Moram zbog ljudi koji nemaju tu cast da trke gledaju sa njima dvojicom. To je ljudskom mozgu nezamislivo. Bilo gde da to slusaju, a kamoli na jebenom Eurosportu.

Posted

Nevena 25. Tja. Pre dve godine to bi bio uspeh, sad nije.

Posted

Valjda niko vise ne moze da iznenadi. :) Ostaje zlato u Sloveniji. :)

Posted

Ko je svetski šampion[emoji4]

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Svaka joj cast, nakon kilave kombinacije...

Steta sto je Kline napravio onu jednu gresku malo pred kraj, uzeo bi i on medalju.

Edited by Mauci