Tolaa Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Trenutno Gut, Goggia, Ilka. Lindsey izletela na istom mestu kao juce na treningu. Ali bas joj je zgodno ovo novo momce. :D
Tolaa Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 :lol: Pa do Kurta ni Lindzi ne moze da dobaci, a kamoli ja. :D
Mauci Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Nadam se da Gut nije ozbiljnije povredjena inace ce ovo govance da uzme i globus.
Timmy Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Bravo za Ilku sa zakasnjenjem. Sifrin uzima zasluzeno globus skijala Lara ili ne.
Tolaa Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Do kraja su ostala po 2 slaloma, veleslaloma i spusta, 3 SG-a, dve kombinacije (ne znam jesu li sa spustom ili SG-om) i veceras paralel slalom. 80 bodova je razlika i mislim da obe imaju podjednake sanse (Shiffrin vece ako su SG kombinacije). Pod uslovom da je Gut zdrava, naravno. Ja navijam za Laru, ali nijedno nece biti nezasluzeno. Gut ne ucestvuje veceras u gradskoj trci (koja je meni na 15 minuta, pa cu da idem da gledam, sto verovatno znaci da Shiffrin pobedjuje, izvini Mauci), tako da ce razlika od veceras biti i veca.
Timmy Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Kako je bilo? Daj izvestaj, fotke.. Ja gledao po publici, nigde Tole :(
Tolaa Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Tek sad sam videla ovo. Bilo je super, ove gradske paralel trke su mnogo bolje uzivo nego na TV-u, mnogo se bolje moze ispratiti, za razliku od obicnih trka koje su lakse za pracenje preko TV-a. Jedino sto sam se smrzla. Pocelo SP danas, Schmidhofer uzela zlato u SG-u.
Tolaa Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Posle kombinacijskog spusta, Ilka druga, iza Goggie. Mada mislim da ce i one i Gut ostati bez medalje, premale su razlike u odnosu na slalomasice, Gisin i Holdener bi morale da uzmu medalje, a ni Kirchgasser nije daleko, mozda i Barthet. Ne verujem da ce neka od brzasica.
Recommended Posts