January 30Jan 30 Je l' se desilo nekad da prvi favorit za osvajanje GS-a izgubi u polufinalu kad je kvota na njega 1,07, a na protivnika 10?
January 31Jan 31 mislim da ne. bile su blizu tolike na Safin-Federer i Nisikori-Djokovic polufinalima, ali manje od 10 @Tsai malo mi glupo da nabrajam novakove age rekorde non stop puni su tviter i portali togastavicu nesto kad se zavrsi turnir
January 31Jan 31 vezana GS finala istih igraca:4 - Djokovic-Nadal (2011-12)3 - Emerson-Laver (1961-62)3 - Emerson-Stolle (1964-65)3 - Alcaraz-Sinner (2025)nahajpovani FEDAL tek dva, koliko npr. Nole i AndySampras i Agasi cak ni toliko ...ta pusta rivalstva, he he
January 31Jan 31 i ovoga da overi pod obaveznoMatches won in 5th set42 Ilie Nastase41 Novak Djokovic36 Ivan Lendl
January 31Jan 31 12 hours ago, TS-CS said:vezana GS finala istih igraca:4 - Djokovic-Nadal (2011-12)3 - Emerson-Laver (1961-62)3 - Emerson-Stolle (1964-65)3 - Alcaraz-Sinner (2025)nahajpovani FEDAL tek dva, koliko npr. Nole i AndySampras i Agasi cak ni toliko ...ta pusta rivalstva, he he"Nahajpovani" fedal dva, a sudar titana o kome ce se pricati generacijama emerson-stolle tri
January 31Jan 31 to je jos iz amaterskog doba. sigurno ste culi anegdotu da Roj Emerson decenijama nije imao pojma da drzi rekord po broju slemova (12) dok mu se Sampras nije primakao ( : tj kad je i krenula da se forsira ta prica, broj gs=goat
February 1Feb 1 a realno jedino broj grand slamova i nedelje na prvom mestu imaju smisla u goat prici. masters, zavrsni turniri, h2h, sve je to boza
February 1Feb 1 intervjuisali skoro Martaget Kort, i naravno pitaju je za Novaka, 24 GS ovo ono ...i baba veli nesto u fazonu: super je on,svaka mu cast, ali javite mi kad stigne mojih 60 i kusur slemova (singl dubl mix)eto kako ti likovi rezonuju ( : a i malo se zajebavaju rekao bih ....kao sto ja volim da zezam Rafu i Rodju.ostace upamcenieno eurosport vrti njihove hajlajce sa olimpijskih u pekingu Edited February 1Feb 1 by TS-CS
February 1Feb 1 nemoj da mu daje ideje.. sad kad se narednih 15 godina posveti dublovima taman da nam kida zivce do penzija
February 1Feb 1 8 hours ago, Milošica said:Koji je uopšte teniser ćelav? Mandarino i?Danas fazon svaki drugi lik ćelav dok u svetu tenisa ih je tipa 1 posto. Ne znam ni da su proćelavi. Treba izvršiti istraživanje i pronaći povezanost između igranja tenisa i manjka opadanja kose.Možda ovi današnji dugi poeni i dugi mečevi i igranje više sa osnovne linije sprečavaju opadanje kose. 90ih su dvojica najboljih bili ćelavac i proćelavac. Pa je tu bio Ljubičić itd.