September 24, 20222 yr 3 minutes ago, Arkadija said: Lepo je Novax odradio svoje u meču sa Tiafoom. Kratko i ubitačno. Jeste da je ovo egzibicija, ali ne bih rekla da su rekreativno prebacivali mrežu. Ja sam bas iznenadjen kako dobro izgleda Novak, ovo je bila bas jedna solidna razbijacina.
September 24, 20222 yr 11 hours ago, kralj said: tenis su pretvorili u sport nogu umesto ruku. potpuno pogrešno tenis je oduvek bio sport kolko ruku, toliko i nogu + sinhronizacija tih istih ruku i nogu da bi udario loptu ispravno, potrebno je da "budeš na lopti". naravno da se može lepo udariti i iz trka, ali to već nije pravilo
September 24, 20222 yr Da se zna ko kosi, a ko vodu nosi 😉 Amer je na Novakov servis uzeo samo 7 poena, u prvom setu ni jedan.
September 24, 20222 yr 5 minutes ago, Tsai said: il je Tiafoe bio katastrofa Nije bio ni blizu katastrofe, naprotiv, imao je baš sjajnih poteza.
September 24, 20222 yr 11 minutes ago, dùda said: Nije bio ni blizu katastrofe, naprotiv, imao je baš sjajnih poteza. Moras da razumes Tsaia, on je sad samo 20% za Novaka, nije to onaj Tsai Edited September 24, 20222 yr by Lancia
September 24, 20222 yr Djovak kida, nadam se da ce sledecu sezonu moci da igra celu ko covek, kad je vec ova ispala
September 24, 20222 yr poslednji porazi federera na sva 4 GS AO - Djokovic 2020 RG - Nadal 2019 W - Hurkac 2021 USO - Dimitrov 2019
September 25, 20222 yr sad sam premotao noletovog govor posle pobede nad tiafoom. kakva klasa, ozbiljan smekerski govor zaista. rispekt