radisa Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Neum se jedino može opisati onom jednom mišlju koja ti ide kroz glavu tokom tih nekoliko minuta vožnje: gospode bože, samo da izađem odavde... Otprilike bi tako izgledalo kada bi Srbija imala izlaz na more negde kod Kuršumlije. Jedina svetla tačka je onaj jedan (i bukvalno jedini) zvaničan naptis koji postoji a da je na njemu toponim Дубровник ispisan ćirilicom U stvari možda ima nešto slično u Trebinju, tamo nisam prolazio. Može na oba pisma?
pbg12345 Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Ima i konpromisna varijanta, skrenut na Sisak pa Petrinja, Vrgnmost, Vojnić, stara cesta, Knin, Drniš, malo autoceste da se pomiriše, the end. Ode se i u Biksać ako se ima vremena.a dotle autoputem? slazem se, ima forumasa kojima bi legla poseta popovaci fin je to put, vazda sam se budio tamo negde kad zasija spomenik sa petrove gore :)
pbg12345 Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 jer se izlazi u neum?care, karinsko more i novigradsko more kakav neum i naravno herceg novi i solun (kanalom dunav morava, dabome)
Ras Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Neum se jedino može opisati onom jednom mišlju koja ti ide kroz glavu tokom tih nekoliko minuta vožnje: gospode bože, samo da izađem odavde... Otprilike bi tako izgledalo kada bi Srbija imala izlaz na more negde kod Kuršumlije. Jedina svetla tačka je onaj jedan (i bukvalno jedini) zvaničan naptis koji postoji a da je na njemu toponim Дубровник ispisan ćirilicom U stvari možda ima nešto slično u Trebinju, tamo nisam prolazio. Slutiš da će Kosovo biti potopljeno?
ToniAdams Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 care, karinsko more i novigradsko more kakav neum i naravno herceg novi i solun (kanalom dunav morava, dabome) :(nisti pravi zemo
Prokleto Djubre Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Evo ja nemam nista protiv ne-zemo populacije i za to sam da vam se daju sva prava kao normalnim ljudima, ali ipak neki red mora da se zna.
ToniAdams Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 ajde lebati, a sta je sledece? pravo glasa? da se voze snama napred u busu?
Frile Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Slutiš da će Kosovo biti potopljeno? Beše sad skoro karta sveta kako će izgledati kada se sav led otopi i nivo svetskih mora digne recimo za 90 metara. Imaćemo Negotin na moru.
Ras Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Beše sad skoro karta sveta kako će izgledati kada se sav led otopi i nivo svetskih mora digne recimo za 90 metara. Imaćemo Negotin na moru. Tu, onda i prestaje potreba da se putuje u Trogir.
pbg12345 Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 to i ja kazem, ali moje mudre reci ovde nailaze na neku vrstu osude, a meni nikako nije jasno zasto
ToniAdams Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 ok, vama po volji, al nemoj meni da kukate kad vas omadjijaju da vam trazim nekog za salivanje strave
Recommended Posts