Jump to content
IGNORED

Putovanje u Hrvatsku

El Guapo

Recommended Posts

Posted

Neum se jedino može opisati onom jednom mišlju koja ti ide kroz glavu tokom tih nekoliko minuta vožnje: gospode bože, samo da izađem odavde...

Otprilike bi tako izgledalo kada bi Srbija imala izlaz na more negde kod Kuršumlije.

Jedina svetla tačka je onaj jedan (i bukvalno jedini) zvaničan naptis koji postoji a da je na njemu toponim Дубровник ispisan ćirilicom :s_c:

U stvari možda ima nešto slično u Trebinju, tamo nisam prolazio.

575d0c7c-dfb8-43c0-a668-36a70a0a0a64-put

Može na oba pisma?

Posted

Ima i konpromisna varijanta, skrenut na Sisak pa Petrinja, Vrgnmost, Vojnić, stara cesta, Knin, Drniš, malo autoceste da se pomiriše, the end. Ode se i u Biksać ako se ima vremena.

a dotle autoputem?

slazem se, ima forumasa kojima bi legla poseta popovaci :fantom:

fin je to put, vazda sam se budio tamo negde kad zasija spomenik sa petrove gore :)

Posted

a moze se ici i na Bugojno-Kupres-Livno..

Posted

jer se izlazi u neum?

care, karinsko more i novigradsko more

kakav neum

i naravno herceg novi i solun (kanalom dunav morava, dabome) :fantom:

Posted

Neum se jedino može opisati onom jednom mišlju koja ti ide kroz glavu tokom tih nekoliko minuta vožnje: gospode bože, samo da izađem odavde...

Otprilike bi tako izgledalo kada bi Srbija imala izlaz na more negde kod Kuršumlije.

Jedina svetla tačka je onaj jedan (i bukvalno jedini) zvaničan naptis koji postoji a da je na njemu toponim Дубровник ispisan ćirilicom :s_c:

U stvari možda ima nešto slično u Trebinju, tamo nisam prolazio.

Slutiš da će Kosovo biti potopljeno?

Posted (edited)

...

Edited by pbg12345
Posted

care, karinsko more i novigradsko more

kakav neum

i naravno herceg novi i solun (kanalom dunav morava, dabome) :fantom:

:(

nisti pravi zemo

Posted

sticem utisak da me mrzis sto sam crnac :(

Posted

Evo ja nemam nista protiv ne-zemo populacije i za to sam da vam se daju sva prava kao normalnim ljudima, ali ipak neki red mora da se zna.

Posted

ajde lebati, a sta je sledece? pravo glasa? da se voze snama napred u busu?

Posted

Slutiš da će Kosovo biti potopljeno?

Beše sad skoro karta sveta kako će izgledati kada se sav led otopi i nivo svetskih mora digne recimo za 90 metara.

Imaćemo Negotin na moru.

Posted

Beše sad skoro karta sveta kako će izgledati kada se sav led otopi i nivo svetskih mora digne recimo za 90 metara.

Imaćemo Negotin na moru.

Tu, onda i prestaje potreba da se putuje u Trogir.

Posted

to i ja kazem, ali moje mudre reci ovde nailaze na neku vrstu osude, a meni nikako nije jasno zasto

Posted

ok, vama po volji, al nemoj meni da kukate kad vas omadjijaju da vam trazim nekog za salivanje strave

Posted

a nemoj jebati da i za to imas kombinu?