April 7, 20159 yr Kad god je neko iole normalan ovde vladao AV mu je govorio da je izdajnik i lopov. Sve je izgradjeno uz borbu s narodom, zemljo otvori se
April 7, 20159 yr sva sreća da su u Beogradu tačno 3 velike stvari izgrađene pa iz ovih primera može da se izvede opšti zaključak. jbt jel ovaj mamlaz što širi poučne pouke beše predaje na nekom fakultetu?
April 7, 20159 yr ako ovako nastavi i doktorat je blizu. mislim na singidunumu, ali me mrzi da proveravam. lep je deo i u kom piše "urbanisti akademici" kao da su to neki klinci, čobani, budale.
April 8, 20159 yr Ja se slazem da su taj i njemu slicni goveda - al' ponavljati njihove dupetvorine je cisto gubljenje vremena & trosenje resursa. #samokazem
April 8, 20159 yr ma nameće se da se učipi za neku od milion predstojećih reklamnih kampanja. govno bio govno ostao.
April 8, 20159 yr Nije meni jasno ko ovo guta: na jednoj strani su oni kojima je providan k'o planinski potok a na drugoj su istomišljenici.
April 8, 20159 yr Btino je očitovati se o svemu što je aktuelno, makar to očitavanje bilo neopjevano glupo.
April 12, 20159 yr https://twitter.com/micin_taja/status/587028162917363713/photo/1 A i drugi govnar se uključio: Edited April 12, 20159 yr by JozoMujica