July 14, 20168 yr Veceras Boca Juniors i Independiente del Valle, igraju revans mec polufinala Copa Libertadores. Tim iz Ekvadora brani 2-1 iz prvog meca. Kolumbijski Atletico Nacional je vec u finalu, nakon sto su porazili Sao Paulo, u obe utakmice, 2-0 i 2-1.
July 17, 20168 yr skroman tim, debelo predgradje kita, mali stadion, sav prihod od ulaznica u cetvrt finalu i polufinalu dali za nastradale u aprilskom zemljotresu zdravo finansiranje, nistu na silu kao Barselona (Gvajakil) ili Liga (koja je sad u cabru, a pobedila je Copa Libertadores 2008.)
July 17, 20168 yr Tevez iz Boce u Corinthians. Navodno je i West Ham htio da ga vrati, ali je Apac trazio 250.000 funti sedmicno.
July 17, 20168 yr Мислио сам да ће у дресу најдражих боја да се пензинише. То колико је тражио праслиновцима је ОК. Бољи је играч но Руни.
July 21, 20168 yr Kakvi ste hipsteri. Nema Brazilaca i Argentinaca u finalu i odmah nigde komentara. Losa utakmica, lep gol Atletika koji je bio bolji tim, mi, tj. Mina, ga nekako uturio pred kraj.
August 27, 20168 yr Clasico universitario je zestoko poceo. Catolica je ocas posla dosla do 2-0, protiv mojih i i dalje prete (nakon serije losih meceva na startu sezone, odnosno u Sudamericani). Edited August 27, 20168 yr by Miljenko
August 27, 20168 yr Neki lik iz Rafaele sad malopre, namesti se za da izvede korner desnom nogom, i dok je sudija raščišćavao gužvu, premesti se i izvede ga levom ^_^ Fernando Luna Edited August 27, 20168 yr by levi
August 27, 20168 yr Odlično prvo poluvreme San Lorenzo - San Martin, uprkos kišuruni. Prvo su papini ljubimci poveli iz slobodnog udarca, a onda im je njihov igrač na pozajmici napravio dvoje male dece po levom krilu i poslao dva puta Koloćinija po pecivo za 1:2
August 28, 20168 yr Odlično prvo poluvreme San Lorenzo - San Martin, uprkos kišuruni. Prvo su papini ljubimci poveli iz slobodnog udarca, a onda im je njihov igrač na pozajmici napravio dvoje male dece po levom krilu i poslao dva puta Koloćinija po pecivo za 1:2 Da ne bude da sam sanjao <_< U drugom poluvremenu mala pomoć odozgo za Papa Francisa
September 1, 20168 yr Brazil dolazi do pobede na neugodnom gostovanju Ekvadoru. Jesus sjajan, iznudjen penal i dva gola.